iltasyazilim
FD Üye
Sarımsaklı Dilimler Tarifi İçin Malzemeler
*8 dilim baget ekmek
*3 diş sarımsak
*40 ml zeytinyağı
*2 adet közlenmiş kırmızı biber
*6 adet yarı kurutulmuş domates
*2 sap taze fesleğen
*3 dilim keçi peyniri
*1 miktar taze çekilmiş karabiber
*1 miktar deniz tuzu
*Koroplast Pişirme Kağıdı
*Koroplast Kilitli Poşet
Sarımsaklı Dilimler Tarifi Yapılışı Davet sofralarına şıklık katacak sunumuyla hafif, pratik ve lezzetli dilimler
1Közlediğiniz biberleri bir kaseye alıp streç film ile kaplayıp, kolay soyulması için bekletin
2Kesme tahtasını ikiye kesilmiş pişirme kağıdın bir yaprağı ile kaplayın
3Üstünde közlenmiş biberleri kesin ve çukur bir kaba koyun Pişirme kağıdını diğer pişirme kağıdıyla değiştirip, kurutulmuş domatesleri küp kesip biberlerin üstüne alın
4Kilitli poşette buzdolabında sakladığınız sarmısakları minik kesin
5Peyniri de küçük küp kesip kaseye ilave edin Yıkayıp önceden kuruttuğunuz fesleğenlerden birkaç yaprak alıp makas yardımıyla kesip peynirlere ekleyin
620 ml zeytinyağı ekleyerek karıştırın tuzlayın, biberleyin Üstünü streç filmle kapatıp buzdolabına yerleştirin
7Baget ekmekleri verev dilimleyin Pişirme kağıdı yaydığınız fırın tepsinize dizin
8Ezilmiş sarmısakları kalan zeytinyağı ile karıştırıp, fırça yardımıyla ekmeklere sürün Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 56 dakika tutup çıkartın
9 Hazırladığınız harı ekmeklere paylaştırıp, taze fesleğenlerle süleyerek servis yapın
*8 dilim baget ekmek
*3 diş sarımsak
*40 ml zeytinyağı
*2 adet közlenmiş kırmızı biber
*6 adet yarı kurutulmuş domates
*2 sap taze fesleğen
*3 dilim keçi peyniri
*1 miktar taze çekilmiş karabiber
*1 miktar deniz tuzu
*Koroplast Pişirme Kağıdı
*Koroplast Kilitli Poşet
Sarımsaklı Dilimler Tarifi Yapılışı Davet sofralarına şıklık katacak sunumuyla hafif, pratik ve lezzetli dilimler
1Közlediğiniz biberleri bir kaseye alıp streç film ile kaplayıp, kolay soyulması için bekletin
2Kesme tahtasını ikiye kesilmiş pişirme kağıdın bir yaprağı ile kaplayın
3Üstünde közlenmiş biberleri kesin ve çukur bir kaba koyun Pişirme kağıdını diğer pişirme kağıdıyla değiştirip, kurutulmuş domatesleri küp kesip biberlerin üstüne alın
4Kilitli poşette buzdolabında sakladığınız sarmısakları minik kesin
5Peyniri de küçük küp kesip kaseye ilave edin Yıkayıp önceden kuruttuğunuz fesleğenlerden birkaç yaprak alıp makas yardımıyla kesip peynirlere ekleyin
620 ml zeytinyağı ekleyerek karıştırın tuzlayın, biberleyin Üstünü streç filmle kapatıp buzdolabına yerleştirin
7Baget ekmekleri verev dilimleyin Pişirme kağıdı yaydığınız fırın tepsinize dizin
8Ezilmiş sarmısakları kalan zeytinyağı ile karıştırıp, fırça yardımıyla ekmeklere sürün Önceden 200 derecede ısıttığınız fırında 56 dakika tutup çıkartın
9 Hazırladığınız harı ekmeklere paylaştırıp, taze fesleğenlerle süleyerek servis yapın