iltasyazilim
FD Üye
Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler
*3 3,5 çorba kaşığı parmesan peyniri(rendelenmiş)
*1 tatlı kaşığı tereyağı(oda sıcaklığında)
*2 çorba kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı kuru fesleğen
*2 diş sarımsak (dövülmüş)
*Baget ekmek(56 dilim)
Sarımsaklı Ekmek Tarifi Yapılışı Küçük bir kase içerisinde tüm malzemenizi karıştırın, bıçak yardımı ile 1 cm dilimlenmiş baget ekmeklerinizin üzerine ince şekilde sürün Ekmeklerinizi, fırında üstleri hafif kızarıncaya kadar kızartın Sıcak servis yapın
Servis önerisi: Domates Çorbası, afiyet olsun
Not
armesan peyniri, sert ve sarı renkli bir çeşit İtalyan peyniridir, kendine has tadı ve kokusu ile tarife çok yakışıyor
Baget ekmeği 1 gün beklemiş olarak kullanırsanız, ekmeklerinizi daha keyifle tüketirsiniz
*3 3,5 çorba kaşığı parmesan peyniri(rendelenmiş)
*1 tatlı kaşığı tereyağı(oda sıcaklığında)
*2 çorba kaşığı zeytinyağı
*1 çay kaşığı kuru fesleğen
*2 diş sarımsak (dövülmüş)
*Baget ekmek(56 dilim)
Sarımsaklı Ekmek Tarifi Yapılışı Küçük bir kase içerisinde tüm malzemenizi karıştırın, bıçak yardımı ile 1 cm dilimlenmiş baget ekmeklerinizin üzerine ince şekilde sürün Ekmeklerinizi, fırında üstleri hafif kızarıncaya kadar kızartın Sıcak servis yapın
Servis önerisi: Domates Çorbası, afiyet olsun
Not
Baget ekmeği 1 gün beklemiş olarak kullanırsanız, ekmeklerinizi daha keyifle tüketirsiniz