iltasyazilim
FD Üye
2 adet yufka
4 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr haşlanmış tavuk göğüs
yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
tuz karabiber kırmızı biber
beyaz peynir kaşar peynir
sos için
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Haşlanmış tavuk etini didikleyin, tuz,baharatlar ve ceviz içiyle karıştırın Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı buruşturarak,tepsiye yayınSıvı yağı üzerine sürün, diğer yufkayı da aynı şekilde yerleştirinTavuklu harcı serpin
Bir tencerede yağı,unu ve sütü karıştırarak koyu bir karışım elde edinTuzunu ayarlayınDövülmüş sarımsakları ekleyin
Karışımı tavukların üzerine yayınPeynirleri serpinÖnceden ısıtılmış 180C fırında pişirin
4 çorba kaşığı zeytinyağı
200 gr haşlanmış tavuk göğüs
yarım çay bardağı dövülmüş ceviz
tuz karabiber kırmızı biber
beyaz peynir kaşar peynir
sos için
1 su bardağı süt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tereyağı
2 diş sarımsak
Haşlanmış tavuk etini didikleyin, tuz,baharatlar ve ceviz içiyle karıştırın Fırın tepsisini yağlayın ve ilk yufkayı buruşturarak,tepsiye yayınSıvı yağı üzerine sürün, diğer yufkayı da aynı şekilde yerleştirinTavuklu harcı serpin
Bir tencerede yağı,unu ve sütü karıştırarak koyu bir karışım elde edinTuzunu ayarlayınDövülmüş sarımsakları ekleyin
Karışımı tavukların üzerine yayınPeynirleri serpinÖnceden ısıtılmış 180C fırında pişirin