Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sarışın

Sarışın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sarışın

Kuklaci, eline geçirdigi kukla ile konusuyor ve aptal sarisin fikralari anlatiyormus Gösterisi azıcık ilerledikten daha sonra aniden orta siralardan sarisin bir kadin ayaga kalkmis ve yükses sesle :
Afedersiniz !
Bu çikis üzerine vantrilok ve kalabalik durmuslar ve sarisina bakmaya baslamislar, sarisin :
Görüyorum ancak sarisinlarin ne kadar aptal olduguna dair sakalar yapmaktasiniz Peki söyler misiniz, bu kaniya nereden vardiniz ? Tek suçumuz saçimizin rengi mi yani ? Sizin bu yaptigininz irkçilik olmuyor mu ? Kadinlarin birçogunun sarisin oldugu ülkelerdeki kadinlara hakaret etmis olmuyor musunuz ? Tanimadiginiz bu kadar kadina ettiginiz hakaretler sizi rahatsiz etmiyor mu ?Söylermisiniz ?!! Bunun üstüne kuklaci çok mahçup ve gözü yaşlı bir yüz ifadesi ile :
Sey, ben özür dilerim, yalnızca saka yapiyordum Eger sizi

Sarisin, adamin sözünü keser ve :
Ben sizle konusmuyorum bayim O elinizdeki ufak terbiyesiz adamla konusuyorum ! Siz onu savunmayin, o yanıt versin!! *

858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt