Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkı Dinledikten Sonra İbadet Edebilir miyiz?

Şarkı Dinledikten Sonra İbadet Edebilir miyiz?
0
89

Profösör

Super Mod
Etkileşim
29
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
125
Mesela şarkı dinledikten sora ibadet yapılırsa bu yüzden ibadeti yaparken akla şarkı gelirse yada dua falan ederken yada başka harama tövbe ederken bunlar kabul olmaz mı?

Cevap: Değerli ziyaretçimiz, dualarınız veya namazınızın kabul olup olmayacağını ancak yüce Mevla’mız bilebilir. Ancak İslam dininde İslam ahlakına uygun olmayan şarkıları dinlemek caiz değildir. Özellikle bu şarkılar ibadetlerimizde ve dualarımızda huşu sahibi olmamızı engelliyor ise bu tür şarkılardan katiyen kaçınılmalıdır.

Similar threads

Merhaba, ben bir ateistim. Kuran’da yazanların doğru olmadığını düşünüyorum. Aklımda Kuranda yazanların da ötesinde bir soru var ve gerçekten cevabını merak ediyorum. Allah’ın bizim ibadetlerimize bizim kulluğumuza ihtiyacı yok diyoruz. Peki neden bizi yarattı? Neden sürekli kendisine İbadet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Cennet ile müjdelenmiş olan Ehli sünnet velcemaatin dört büyük mezhebinden biri olan Şafii mezhebinin reisidir Adı, Muhammed bin İdris’tir Dedesinin dedesi Şafi, Kureyş kabilesinden ve eshabı kiramdan olduğu için, Şafii adı ile meşhur olmuştur Şafi’in dedesinin dedesi de Haşim bin Abdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Cennet ile müjdelenmiş olan Ehli sünnet velcemaatin dört büyük mezhebinden biri olan Şafii mezhebinin reisidir Adı, Muhammed bin İdris’tir Dedesinin dedesi Şafi, Kureyş kabilesinden ve eshabı kiramdan olduğu için, Şafii adı ile meşhur olmuştur Şafi’in dedesinin dedesi de Haşim bin Abdi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
UMMANDA BİR DAMLA BİR DUA duaya başlarken 1 bölüm Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan CENABI ALLAH’A ibadet ve taat etsem Benim bitmez tükenmez ömrüm olsa da ben hiç durmadan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt