Şarkı Sözlerinden Mesajlık Bölümler BİR GÜN BİR ÇILGINLIK EDİP, SENİ SEVDİĞİMİ SÖYLESEM ALAY EDİP GÜLER MISIN ? YAHUT SEN DE SEVER MISIN ? SORANLARA UNUTTUM DİYORUM, OLAĞAN NEYDİ HATIRLAMIYORUM, BEN ARTIK SEVMİYORUM, FAKAT BÖYLECE DEMİYOR İÇİM, SUSMUYOR SUSMUYOR KALBİM, HALA ÇILGIN DİVANEYİM BEBEĞİMSİN KIYAMAM HASRETİMSİN KOPAMAM İÇİMDEKİ ASKIMSIN BEN SENSİZ YASAYAMAM SEN GİTTİN GÜNEŞ DOGMADAN, SARI GÜLLER KOKLADIM SENİN TENİN DİYE, DOKUNDUM ONLARA GÖZLERİMLE; SEN DİYE SENİN GİBİ KANATTILAR GÖZLERİMİ, SENİN GİBİ ACITTILAR KALBİMİ SENİN ATEŞ GÖZLERİN ERİTSE SU RUHUMU BUZ OLUR KESİLİRİM YANARKEN İÇİM SESİN BİR UÇURUM ÇAĞIRIRSA BENİ KUS OLUR UÇARIM YANARKEN İÇİM SEVDAN BİR ALEV OLDU BENDE GÖNLÜM BİR ÇILGIN COŞTU SENDE SACLARIN RÜZGARINDAN SAVURURKEN GÖNLÜMÜ SÜRGÜN OLUR GÖÇERİM BU DİYARLARDAN KİME DOKUNUR ELLERİM KİME DOKUNUR GÖZLERİM OLUM ÇIKAR KARSIMA YINE SEN DERİM SEVDAN BİR ATEŞ OLDU BENDE GÖNLÜM BİR ÇILGIN COŞTU SENDE HASRETTEN ÖNCE NE VAR DANSEDIYOR İÇİMİZDE MIZRAP OLMUŞ VURUYOR GECENİN GAM TELİNE GİDİYORUZ BITMIŞ O KAHREDEN UZAKLARA DUDAKLARIM MATEMDE GÖZLERİM AĞLAMAKTA BİR ŞARKI BU NE HİCAZ NEDE CAZ YAŞANIR MATEMİ KAYBOLAN UFUKTA INLEME SEVGİLİM BU SENİN ESERİN SİYAHIN MATEMİ GÖZÜ YAŞLI GÖZLERİN SİYAH BEYAZ BİR FİLM GİBİYDİN HERKES UYURKEN İZLEDİĞİM SEVGİLİM BENİM ÇOK ÖZLEDİM DAIMA GİTMEK İSTEDİĞİM TATİL YERLERİ GİBİYDİN DERGİ SAYFALARINDA HİÇ GİDEMEDİĞİM BU BİR MASAL BASI İYİ MUTSUZ SONU SENLE BEN BATI DOĞU AMA DÜNYA DAIRESEL EN FAZLA SEVDİĞİM ŞARKIYDIN HERKESTEN ÇOK SEVİLDİN SEVGİLİM BENİM FAZLA ÖZLEDİM BEN KÜÇÜK BİR KIZ HEYECANLI OYUNCAKLARIM TAHTADANDI HEPSI KIRILDI TÜMÜ YAPIŞTIRDIM KALBİM ELLERİM DEK UFAK YOK BU GÜN RESMİNE DOKUNDUM BEN ÖPTÜM YINE YINE SESİNİ ÖZLEDİM ÖZLEDİM ÇOK SENİNLE BİRLİKTE KAYBOLANLARI ARIYORUM BAŞKA ŞEYLERDE AŞK ŞARKISI DEĞIL BU GELDİ İÇİMDEN GÜLÜMSE BIRKEZ BENİM İÇİN EĞER DUYUYORSAN NEHRİM OL GEL AK TEKRAR KELEBEK OL GEL DIREK YINE ÇİÇEĞİM OL GEL AÇ YENIDEN RÜZGAR OL Sar beni ben sana kendimi feda etmişim sev beni Bu cani uğruna heba etmişim sevgilim herselim Gönlüme taht kuran dilberim Sevdalar aşka doymak için vuslatlar sana kanmak için Denedim gitmiyor dertlerim bitmiyor bu sizi dinmiyor Ne doyarım ne kanarım ben sana dilberim Vur beni o gözler o kaslar ne ise yarar yor beni Feryatlar figanlar beni oyalar sevgilim herselim Gönlüme taht kuran dilberim Seni birincil gördüğüm lahza kalbim duracaktı inan Kor alevler içinde yanıyordum heyecandan Seni ilk öptüğüm an dudaklarım kalbimde Seni beklemiş inan ölüyordum heyecandan Beni yakan aşkın kurşun mu denizde yediğim vurgun mu Ben aşık olmazdım ama senin aşkın bir başka Yıktın duvarları yaramı sardın Yalnızca bildiğim bir şarkı var Ne iz ne söz eski bir şey kalmasın İsmi bilinmez bir yerlere yolcuyum DİKENSİZ GÜL OLMAKTANSA KARDELEN OLURUM !!! Nerede sözler,nerede yüreğim Bende sevdim,sevmedim bilenim Ver elini sonsuza,al beni dünyadan KALMADI SEVENİM !!! Sakaklar sakin geceler kara basan ellerim titrer kim bu ben kim bu susan ne soran var ne bilen sebebim değil bana kıyan kadınım sendin vazgeçtim rüyalardan beni sevmezsen yağmurları sev bulutlar ağlasın sen gül güneş doğsun yeniden Gidiyorum gözüm yaşlı hatıran var yüreğime sen sev yağmurları yağmurlar yağsın üzerime Cümbür Cemaat bilsin istedim nasıl sevdim ben Herkes duysun istedim neye direndim ben Neler gördü gözlerim neler duydum dinledim AŞK BÖYLEYSE SEVMEYİN SEVMEYİN !!! Ay ışığına vuruldum ben Fazla uzaklarda olsa da sonumuzu bile bile seviştim ben artık gece hiç olmasa da Ay ışığına vuruldum ben diğer dünyaya yansa da fazla güç geçen günün arkasında uyurken ben odam hep ışıksız kalmışsa da bu ev bundan böyle yuva değil tüm eşyalar üst üste terk etmeden önce Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım hoşuna gitmek daha iyisi değil Yağmura soyundum ağır ağır yağar diye Damlalarda yüzmek üstüne yok Yokluğun varlığın bir Dünüm yok yarınım sır Nasıl inanırım sana Bu kalp ağır bana sevgin böylece uzaklarda Nefes alsam da yanına BU AŞK POZITIF SANA !!!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.