iltasyazilim
FD Üye
2019 Şarkı Sözlerinden Nickler,
şarkı sözlerinden nickler msn nickleri,
şarkı sözleri nickleri
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm…
Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan Bırakmıyor acıtmadan
Geceyi ikâmetgâh tuttum gündüz senin olsun yalnızlık derdime dert katar gözlerim ağlar
Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönül uğruna can verir tüketirim bir ömür
Anlatamam ancak!!
Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım
her şey bir gün düzelir derken yalnızım yeniden kendimi tutamadım yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar!!
Sil gözünün yalnızlıklarını O lahza fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın
her biri hayran sana
Ölsem ölsem ölsem… az önce Kaçsam gitsem kaçsam… bütün da şu anda
Yaşları tutmadım gözyaşı dökmek istedim senden başka olmadı kimse derdimi bildirmek istemedim sana sendin her zaman yanımdaydın oysa anlamadığın bir tek şey var sen benim olmadın hiç bir zaman
Arasam telefona bakmaz bil ki konuşmaz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var
Ola Ki bir gün özlersin başka adamlarla diğer şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından Hatta yalnızlıktan ola ki dolar gözlerin diğer adamlara diğer şehirlerde belli etmezsin ola ki bir gün özlersin
Seçtiğin bu yaşam geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan gürültüsüz harfler seçersin diğer adamlara başka şehirlerde emin etmezsin şayet bir gün özlersin
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibiİçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi enkaz gibi kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum
Yüzünü başta görebilen bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm
Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım
Yüzünü öncelikle görebilen bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça
Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul ’a düşmanım
ateş olup yaksan da gonca guller taksanda ahu olup bahsanda affetmem katiyen seni
yakut yüklu dal olsan al ipekden sal olsan petekden bal olsan affetmem katiyen seni
Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor
Fakat her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi bilmedik bilmedik bilmedik
Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye ademoğlu nereye içten Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu
A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir vakit
Amaçsız Bir Kasırga Gün kazanç acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer yeniden sevemem dersin herşey geçer
Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği
Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Şiddet gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan çaresiz yarınlara
Aşk tatlı bir rüya Küçük bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter
Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O acilen çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O acilen çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
Yeni bir gün doğuyor Yeniden mahrum yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yanlızlığa
Tekrar bir gün batıyor Yine göz yaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok şiddet bana
Yapa yanlız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son kere Dön dön bebeğim ne olursun dön dön kollarıma
Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var!
Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden!!!
Sizi bilmem lakin ben karar verdim Su gibi duru olup daima akmaya!
Dun doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde ayrıca kotu var hem iyi…!
Kelimeler yetse daha neler neler buldum Elimle koymuş gibi huzurluyum !
belki İlkin DeqiLim Bırak Da Sonun KaLayım!
Uzakta KaLdı Yarı Ate$Ler Heryer Buz Soquk
Baktıqın Heryerde Beni Göreceksin! İçin Daima Acıyacak Çokk ÜzüLeceksin!
Vazqeç GönüL!! Vazqeç!! Sesini Duyan Değil
Sevemedim AyrıLıqı GeL Alı$amadım Bak GözLerime Baqı$La Bitmesin!
Şarkı Sözlerinden Nickler
Sanma Geri Dönerim Bidaha Seni SeverimNe İstedin De Vermedim? Deqerini BiLmedin!
Sensiz GeceLerin Koynunda Uyku Girmez GözLerime
Seni Arzulamak Canıma Tak Etti Bitanem Hep Seveceqim Seni Ömrümün Sonuna Kadar!
Esir Bu Kalp SeninLe Batmış Sevqisiz Öksüz Bir Çocuqun Gözya$ı Gibi Biçare…
Dön Bebeqim AyrıLık BöyLe Uzun Sürmez Ancak!
Dünyanın sonuna Doqmu$umYa Da ÖLmü$üm De Haberim Yok!
BeyazLar Karardı Bi Anda
Üzeni YoLLa! İsterse Dönsün sonraSaLLa! Ardına Bakma Katiyen
belki De En GüzeLi BöyLe
Ya $imdi Tut ElimdenYa Da Birdaha Söz Etme ÖzLemekten!!
Dön Çarem EL Gibi Uzak Durma !!!
Dünüm Değil, Yarınım Giz !!
O Deli Gibi Seven Bendim Evet! Ama Takvime Bakarsan Tarih Deği$ti!
Sen, SensizLik Nedir Hiçbir Süre BiLmedin
Kural BöyLedir GüzeLim! SevenLer GüLmez
Buqün DiLimde Var Bir $arkı “Adı Oldu YaLnızLık
AnLadım Benim DeqiLsin AnLadım GönLün Sevinsin!
Aldatan Aldansın! SaLLa…
YıLdızsız GeceLerden Güne$siz SabahLara Uyanmak Nedir Sen BiLir Miydin??
Duru$u, GüLü$ü Sanki Bir Irmak Gibi Akıyor İçime…
Seni Gördüm GöreLi, Ate$ine Dü$tüm Dü$eLi Gün Doqdu SabahLarıma…
Toz Pembe HayaLLer Vardı, Pembesi Gitti Tozu KaLdı!
Bırakıp Ardında Her$eyi Gitmek Basit Mıydı BöyLe ?? *
şarkı sözlerinden nickler msn nickleri,
şarkı sözleri nickleri
Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum fazla yoruldum Ve şimdi ben de düştüm…
Bu kere öyle bir afili yalnızlık Dertli bir bayan dek düşman Tuzaklar kurmuş diğer taraftan Bırakmıyor acıtmadan
Geceyi ikâmetgâh tuttum gündüz senin olsun yalnızlık derdime dert katar gözlerim ağlar
Kaçamam ondan yapamam hayran bu gönül uğruna can verir tüketirim bir ömür
Anlatamam ancak!!
Kördüğüm olmuşum çözemedi kimse derdimi bilene 10 puan işte ben neyim bulamadım sana takılayım
her şey bir gün düzelir derken yalnızım yeniden kendimi tutamadım yorgunum ağladı gözlerim bakma asil bu yaşlar!!
Sil gözünün yalnızlıklarını O lahza fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda biniyle de adaşsın
her biri hayran sana
Ölsem ölsem ölsem… az önce Kaçsam gitsem kaçsam… bütün da şu anda
Yaşları tutmadım gözyaşı dökmek istedim senden başka olmadı kimse derdimi bildirmek istemedim sana sendin her zaman yanımdaydın oysa anlamadığın bir tek şey var sen benim olmadın hiç bir zaman
Arasam telefona bakmaz bil ki konuşmaz ne yapsam unutsam derken duvarda yüzü var
Ola Ki bir gün özlersin başka adamlarla diğer şehirlerde yürürken okuduğun ilk roman sevdiğin ilk adam yasal acılarından Hatta yalnızlıktan ola ki dolar gözlerin diğer adamlara diğer şehirlerde belli etmezsin ola ki bir gün özlersin
Seçtiğin bu yaşam geçtiğin son adam yasal acılarından hatta yalnızlıktan gürültüsüz harfler seçersin diğer adamlara başka şehirlerde emin etmezsin şayet bir gün özlersin
Kelimelerden alacaklı bir sağır gibiİçimi döktüm bugün yokluğunla konuştum Tutsak gibi enkaz gibi kendim gibi İçimden çıktım bugün içimle konuştum
Yüzünü başta görebilen bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm
Kestiğim ümitlerden yelkenler yapıtım ama yokluğunda ne Gidebildim ne de kaldım
Yüzünü öncelikle görebilen bir çocuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça paramparça
Ne varsa kadınım yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur gel gel gel gel ben sensiz istanbul ’a düşmanım
ateş olup yaksan da gonca guller taksanda ahu olup bahsanda affetmem katiyen seni
yakut yüklu dal olsan al ipekden sal olsan petekden bal olsan affetmem katiyen seni
Burada aşkımız sona eriyor İyi kötü günler burada bitiyor
Fakat her şey ne güzel başlamıştı seninle Anlar var unutamam belki senelerce
Ben istemedim aramız seninle böyle olsun Ben istemedim aşkımız seninle böyle bitsin Anlayamadık birbirimizi katlanamadık birbirimize Bilmedik kıymetimizi bilmedik bilmedik bilmedik
Herşeyin bir ismi bir şekli rengi var Herşeyin bir yeri bir başı sonu var Nereye ademoğlu nereye içten Yaz olmadı kış gelmedi ne iş bu
A memo Burası new york Amerika Evler karıstı bulutlara Nasıl bir yasam Nasıl bir vakit
Amaçsız Bir Kasırga Gün kazanç acı günler seni seçer Sevgiler nasıl başlar nasıl biter Sarsılır kalır gönlün kedere düşer yeniden sevemem dersin herşey geçer
Duygular yıkar seni Doğrular yakar seni Düşünmezsin gerçeği
Anlamsız bir fırtına başlar hayatında Savrulur durursun sen çok yorulsanda Şiddet gelir yaşamak onsuz bu dünyada Ağlarsın durmadan çaresiz yarınlara
Aşk tatlı bir rüya Küçük bir dünya Gözlerde başlar kalplerde yaşar Aşk şiir gibi güzel Film gibi geçer Bir rüzgar eser Masal gibi biter
Sen hiç sevdin mi? Hiç sevildin mi? Kavuştum derken terkedildin mi?
O acilen çok uzaklarda yok hayatımda Ah hatıralarda O acilen çok uzaklarda rüyalarımda Ah şarkılarımda
Yeni bir gün doğuyor Yeniden mahrum yanımda Zavallı gönlüm anladı Mahkumum yanlızlığa
Tekrar bir gün batıyor Yine göz yaşlarımla Zavallı gönlüm ağlıyor Sensizlik çok şiddet bana
Yapa yanlız yaşıyorum Ruhumla baş başa Karanlıklar içinden Haykırıyorum son kere Dön dön bebeğim ne olursun dön dön kollarıma
Yüzümden gitmeyen acı gülüşte hiç sönmeyen yangınların izi var!
Çekilin yanımdan gelmeyin üstüme İyi gün dostlarım tutmayın elimden!!!
Sizi bilmem lakin ben karar verdim Su gibi duru olup daima akmaya!
Dun doğmuş bir bebeğe bile girebilen mikrop misali içimizde ayrıca kotu var hem iyi…!
Kelimeler yetse daha neler neler buldum Elimle koymuş gibi huzurluyum !
belki İlkin DeqiLim Bırak Da Sonun KaLayım!
Uzakta KaLdı Yarı Ate$Ler Heryer Buz Soquk
Baktıqın Heryerde Beni Göreceksin! İçin Daima Acıyacak Çokk ÜzüLeceksin!
Vazqeç GönüL!! Vazqeç!! Sesini Duyan Değil
Sevemedim AyrıLıqı GeL Alı$amadım Bak GözLerime Baqı$La Bitmesin!
Şarkı Sözlerinden Nickler
Sanma Geri Dönerim Bidaha Seni SeverimNe İstedin De Vermedim? Deqerini BiLmedin!
Sensiz GeceLerin Koynunda Uyku Girmez GözLerime
Seni Arzulamak Canıma Tak Etti Bitanem Hep Seveceqim Seni Ömrümün Sonuna Kadar!
Esir Bu Kalp SeninLe Batmış Sevqisiz Öksüz Bir Çocuqun Gözya$ı Gibi Biçare…
Dön Bebeqim AyrıLık BöyLe Uzun Sürmez Ancak!
Dünyanın sonuna Doqmu$umYa Da ÖLmü$üm De Haberim Yok!
BeyazLar Karardı Bi Anda
Üzeni YoLLa! İsterse Dönsün sonraSaLLa! Ardına Bakma Katiyen
belki De En GüzeLi BöyLe
Ya $imdi Tut ElimdenYa Da Birdaha Söz Etme ÖzLemekten!!
Dön Çarem EL Gibi Uzak Durma !!!
Dünüm Değil, Yarınım Giz !!
O Deli Gibi Seven Bendim Evet! Ama Takvime Bakarsan Tarih Deği$ti!
Sen, SensizLik Nedir Hiçbir Süre BiLmedin
Kural BöyLedir GüzeLim! SevenLer GüLmez
Buqün DiLimde Var Bir $arkı “Adı Oldu YaLnızLık
AnLadım Benim DeqiLsin AnLadım GönLün Sevinsin!
Aldatan Aldansın! SaLLa…
YıLdızsız GeceLerden Güne$siz SabahLara Uyanmak Nedir Sen BiLir Miydin??
Duru$u, GüLü$ü Sanki Bir Irmak Gibi Akıyor İçime…
Seni Gördüm GöreLi, Ate$ine Dü$tüm Dü$eLi Gün Doqdu SabahLarıma…
Toz Pembe HayaLLer Vardı, Pembesi Gitti Tozu KaLdı!
Bırakıp Ardında Her$eyi Gitmek Basit Mıydı BöyLe ?? *