Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal: Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum!

Şarkıcı Ayşe Hatun Önal: Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum!
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
sarkici_ayse_hatun_onal_davetsiz_misafirlere_kapiyi_acmiyorum_1574144065_0014.jpg

Ünlü şarkıcı Ayşe Hatun Önal katıldığı bir davette eve misafir kabul etmediğini açıkladı.

Yeni şarkısıyla gündemde olan Ayşe Hatun Önal, katıldığı bir davette şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hizmet ekmekten hoşlanmadığını dile getiren Ayşe Hatun Önal,“Yalnız yaşadığım için artık eve pek misafir kabul etmiyorum.İnsanlara hizmet falan bunlar beni yoran şeyler, dışarıda görüşmeyi tercih ediyorum.

cMrMm_1574144075_6962.jpeg

Davetsiz misafirlere kapıyı açmıyorum zaten evde yok numarası yapıyorum. " dedi.