Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkıcı Çelik Erişçi koronavirüse yakalandı

Şarkıcı Çelik Erişçi koronavirüse yakalandı
0
54

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
qqcvG_1617524379_222.jpg

Ünlü şarkıcı Çelik Erişçi, sosyal medya hesabından korona hastalığına yakalanıp iyileştiğini açıkladı.

Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Çelik Erişçi, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erişçi, koronavirüse yakalandığını ve 15 gün boyunca hastanede tedavi altında kaldığını açıkladı. Akciğer tomografisi çekildikten sonra hastalık haberini aldığını söyleyen Erişçi, tedavisinin ve karantinasının bittiğini söyledi.

EPFnc_1617524187_4088.jpg

FmYOf_1617524281_6684.jpg

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Erişçi, '17 Mart 2021 gecesi çekilen akciğer tomografisi sonucuna göre covid teşhisi ile karantinaya alındım ve 15 günü hastanede geçirdim. İyiyim şu anda. Tedavim ve yasal karantina sürecim tamamlandı. Pazartesi akşamı İnstagram üzerinden bir canlı yayınla süreci paylaşabilmek ve bir nebze de olsa toplumsal faydası olduğuna inandığım şeyleri paylaşabilmeyi diliyorum.' ifadelerini kullandı.

Similar threads

Ünlü müzikçi Çelik Erişçi, toplumsal medya hesabından korona hastalığına yakalanıp güzelleştiğini açıkladı. Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Çelik Erişçi, toplumsal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erişçi, koronavirüse yakalandığını ve 15 gün boyunca hastanede tedavi altında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Ünlü şarkıcı Çelik Erişçi, koronavirüs hastalığını atlatan isimlerden oldu. Aradan uzunca bir zaman geçen Çelik, sağlık durumu hakkında ilk kez bilgi verdi. Ünlü popçu Çelik Erişçi, koronavirüs rahatsızlığı sonrası ilk kez konuştu. Stüdyodan çekilmiş bir görselini paylaşan Erişçi, 'Covid-19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Şarkıcı Çelik Erişçi, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Çelik, "Dikkat etmek gerekir, şakası yok 2-3 gündür yatıyorum" diyerek takipçilerini uyardı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Çelik'ten üzücü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Eski Hepsi grubu üyelerinden Gülçin Ergül sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Hepsi grubundan ayrıldıktan sonra yoluna tek başına devam eden Gülçin Ergül'den kötü haber geldi. Hepsi grubunun eski üyesi, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk, koronavirüse yakalandı. Şarkıcı, "Tedavi sürecim başladı. Sağlık durumun şu an iyi ve endişe edilecek bir durum yok" dedi. Ünlü Şarkıcı Metin Şentürk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla koronavirüse yakalandığını duyurdu.  Vatandaşları önlemlere uyulması...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,993Mesajlar
29,980Kullanıcılar
ms3Son üye
Üst Alt