Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkıcı Çelik yıllar önceki halini paylaştı: En çirkini benim

Şarkıcı Çelik yıllar önceki halini paylaştı: En çirkini benim

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
sarkici_celik_yillar_onceki_halini_paylasti_en_cirkini_benim_1639420444_2994.jpg

Uzun süredir magazin gündeminden uzak olan Çelik, eski yıllara ait fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına yaptığı açıklama ise hayranlarını güldürdü.

55 yaşındaki Çelik, Hercai ve Ateşteyim şarklarıyla yıllara damga vurmuştu.

ckgKw_1639420877_2169.jpg
çelik son hali

Ancak yıllardır gündemden uzak duran Çelik, lisede arkadaşlarıyla birlikte objektif karşısında verdiği pozu yayınlayan 55 yaşındaki şarkıcı, fotoğrafına şu notu düştü: "En çirkin olan benim, kolayca tanıyabilirsiniz."

mryZf_1639420826_3747.jpg
çelikin yıllara ait fotoğrafı

Similar threads

Uzun müddettir magazin gündeminden uzak olan Çelik, eski yıllara ilişkin fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına yaptığı açıklama ise hayranlarını güldürdü. 55 yaşındaki Çelik, Hercai ve Ateşteyim şarklarıyla yıllara damga vurmuştu. çelik son hali Lakin yıllardır gündemden uzak duran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Şarkıcı Çelik Erişçi, koronavirüs testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu. Çelik, "Dikkat etmek gerekir, şakası yok 2-3 gündür yatıyorum" diyerek takipçilerini uyardı. HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE Şarkılarıyla 90'lı yıllara damga vuran şarkıcı Çelik'ten üzücü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
90'lı yıllarda Türk Pop Müziği'ne damga vuran şarkıcı Çelik, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Bir dönem kariyer yolculuğunda İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi ile ilerleyen ünlü isim "Keşke hiç ayrılmasaydık. Biz çok erken yaşlarda ünlü olduk ve şöhretin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Demet Akalın gençlik yıllarına dair fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. Doğal halinin güzel olduğunu vurgulayan Akalın, güzelliğine kızı Hira'yı örnek gösterdi. Şarkıcı Demet Akalın takipçilerine nostalji yaptı. Eski yıllara ait bir fotoğrafını paylaşan Akalın, doğal halinin güzelliğini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Türk sinemasının usta yıldızı Gülşen Bubikoğlu, sosyal medya hesabından yeni halini paylaştı. Bubikoğlu, yeni imajıyla beğeni topladı. Türk sinemasının en ünlü sanatçılarından biri olan Gülşen Bubikoğlu, Instagram hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Gözlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt