Şarkıcı Deniz Seki Nazire Bayan’la eşofmanlarımız giydik, birlikte Hüsnüye gittik Popçu Deniz Seki Özgürlük gazetesinden Ayşe Armağan'la yaptığı röportajla herkesi şaşkına çevirdi Deniz Seki, Nazire Şenlendirici ile birlikte Hüsnü Şenlendirici'yle buluştuğunu anlattı İşte o mülâkat: Apaçık sizin açınızdan bir problem yok yani Olmaz olur mu? Besbelli çözümsüz bir koşul var Ama hepimiz kendimize kadar haklıyız Mesele bu Bu yüzden çözülemiyor Ne var oysa bunun bir sonu olmalı ve yolu olmalı Bundan Böyle gülünç oluyoruz Çözmemiz gerekiyor Çözebilmek için de bir adım attık 15 gün önce Daha yeni Ne yaptınız? Üçümüz bir araya geldik! Tarihi buluşmayı gerçekleştirdik! Nasıl yani! Nazire Bayan’la eşofmanlarımız giydik, birlikte Hüsnü’ye gittik Şaka yapıyorsunuz! Yooo Hani soruyorsun ya, Bu adam, acaba terketmek mı istemiyor?diye, benim de vardı öyle şüphelerim, Nazire Hanım’ın da kafasında sorular vardı O yüzden üçümüzün bir araya gelmesi gerekiyordu id Ne oldu peki üçünüz bir araya gelince Hüsnü’nün dili tutuldu! İkimizi aleyhinde görür görmez bir 15 dakika kendine gelemedi Ama daha sonra medenice konuştuk Herkes özürlerini diledi, içinde biriktirdiği ne varsa söyledi Nazire Hanım’ın şartları vardı, o kendi şartlarını dile getirdi Bense Hüsnü’nün ne yerine getirmek istediğini kavramak istiyordum pek, şartım filan yoktu Nazire Bayan beni, haliyle, yazılıp çizilenlerden ötürü, boşanmalarının sebebi olarak görüyordu Hüsnü, orada, benim gözümün önünde, ona pek olmadığımı anlattı Kimsenin gücü yetmez yuva yıkmaya, boşanma gerekçemiz Deniz yok!dedi Böyle şeyler konuştuk Ses hiç yükselmedi Peki bu arada Nazire Bayan’la aleyhinde karşıya geleceğim Ne giyeyim? Nasıl görüneyim?gibi şeyler geçti mi aklınızdan Valla, bir eşofman giydim Nazire Hanım’a da Sen de üstüne bir eşfoman tak, birlikte ona gidelimdedim Zaten buna iki bayan beraber karar verdik Nazire Bayan’ın da kendini aştığını, çok hanımefendice davrandığını düşünüyorum Herkesin şüpheleri vardı, oldu buluşmamız, şüpheler sanıyorum giderildi aktüel