Şarkıcı Emrah'ın Yaptığına İnanamayacaksınız! emrah haberleri şarkıcı emrah Sevgili melekler, şarkıcı Emrah'ın yaptığı şeyi duyduğunuzda kulaklarınıza inanamayacaksınız! Emrah, oğlu Tayfun'u notere götürüp kendisinden para istek etmemesi konusunda kağıt imzalatmış! Bu iddia 13 yıl önce zor bela nüfusuna almayı kabul ettiği oğlu Tayfun'un iddiası Haber ise tıpkı şöyle 1548619024 1548619024 sarkiciemrahinyaptiginainanamayacaksiniz5c4e0d153c47dsarkiciemrahinyaptiginainanamayacaksiniz5c4e0d153c47d sarkiciemrahinyaptiginainanamayacaksiniz5c4e0d153c47d Babam 1000 TL olan nafakamı 800 TL'ye düşürdü Kestiği 200 TL'yi çalışarak tamamlamamı istedi Bursa'da Uludağ Üniversitesi Halk Yönetimi bölümü ikinci sınıftayım Okulu bitirmeme 2 yıl var Bu yüzden de 800 TL'lik nafakanın 2 yıllığını geçen aralık ayında peşin gönderdi Bursa'dan 80 bin TL'ye ev alarak benden ve nafakamdan bir lahza önce kurtulmak istedi BEN ONDAN BİR ŞEY İSTEMİYORUM Bu paraları verdikten sonra avukatlarıyla beraber beni Beşiktaş'taki notere götürdü Yalnızdım, yanımda kimse yoktu Noterde bana bir feragatname imzalattı İmzaladığım kağıda tarafından, o yaşadığı sürece, ben bir daha ondan hiçbir şekilde yardım ya da para alamayacağım Galiba babam ondan aralıksız para isteyeceğimi düşündü O öldükten sonra mirastan faydalanıp faydalanmayacağımı ya da mirası başkasının üzerine yapmayacağını ben bilemem Zaten ben ondan bir şey istemiyorum EMRAH ÖNCE INKAR ETMİŞTİ Emrah, 21 yıl önce Bursa'daki konserinde tanıştığı hayranı Ebru Çolak'la birlikte olmuştu Bu ilişkiden dünyaya gelen oğlu Tayfun'u ise 'Bu çocuk benim değil' diyerek reddetmişti DNA testleri sonucunda 13 sene önce oğlunu nüfusuna almıştı Duruşma Emrah'ın oğluna eğitimi boyunca bin TL nafaka ödemesine karar vermişti vatan