Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk

Hoş geldin! laviz1 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Şarkıcı Gülben Ergen'den bitcoin itirafı: Tepetaklak olduk
0
39

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
sarkici_gulben_ergenden_bitcoin_itirafi_tepetaklak_olduk_1619160825_8183.jpg

Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp, süratle bedel kaybeden kripto para yatırımlarından ziyan ettiğini açıklayan müzikçi Gülben Ergen'den itiraf geldi.

Kripto para piyasası yerli borsa Thodex'in dolandırıcılık kıssası gündeme bomba üzere düştü. Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in reklam kampanyası için pek çok ünlü ismi kullandığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl araba çekilişi için Burcu Esmersoy, Cansel Elçin, Selin Şekerci ve Pelin Karahan üzere isimler de kampanyanın tanıtımında bulunmuş. Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp süratle bedel kaybeden kripto para yatırımlarından ziyan ettiğini haberleriyle gündeme gelen Gülben Ergen, evvelki gün Nişantaşı’ndaydı.

Elon Musk'ı dinlediğini ve dünyada bir trend olduğu için kripto parayı denediğini söyleyen ünlü müzikçi Gülben Ergen, diş denetimi için geldiği Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ergen, son devirde aşı tersi olanları eleştirip, "Aşı olmamak üzere lüksleri var insanların, aşı seçebiliyorlar. Ben de aşı sırası bana gelsin diye bekliyorum. Birinci kez bu kadar 55 yaşımda olmak istememiştim. Doğal gideceğim aşıya hiç sormayacağım tercih hakkı görmüyorum kendimde" diye konuştu.

"MORALİM ÇOK BOZUK"

Son devirde yatırım yaptığı kripto paradan ziyan eden müzikçi, "Moralim bozuk, sormayın tepetaklak olduk. Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. Aslında kazanmadığımız bir devirdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli" sözlerini kullandı. 

Ergen, kripto paranın inançlı yatırım olarak görülmediği tezleriyle ilgili sorular üzerine ise, "Ben o denli bir para kazanmıyorum, o denli bir yatırım yapacak gücüm de yok, esasen bir yıldır çalışmıyoruz lakin dünya buraya göz kırpıyorsa, Elon Musk da boşuna konuşmuyor. Bir biçimde bu yürüyecek. Bir yatırımsa ve dünya bundan bahsediyorsa bunu tanımak ve bilmek lazım." halinde konuştu. 

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt