Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkıcı Haluk Levent'ten yardım bağışları ile ilgili açıklama!

Şarkıcı Haluk Levent'ten yardım bağışları ile ilgili açıklama!
0
37

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
80
Tw3Yo_1628584009_1119.jpg

Yardıma muhtaç kimseler için derneği ile beraber bağış toplayan Haluk Levent, sosyal medya hesabından ricada bulundu.

AHBAP derneğinin kurucusu Haluk Levent, yaptığı yardımlarla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Yardım bağışlarının insanlara örnek olması için isim yazmasının nedenini açıklayan şu paylaşımda bulundu:

‘’Şunu çok net yazıyorum! Bağış yapan kişi ya da firmaların neredeyse tamamı “lütfen bizi yazmayın” diyor. Benim ısrarımla buradan teşekkür ediyorum. Çünkü yardım ve dayanışma gösterilmeli. Ki örnek teşkil etsin. ‘’

FSDyq_1628583973_7911.jpg

Similar threads

Ülkemizin her yerine yaptığı yardımlarla bilinen AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, yangın ve sel bölgesindeki paraların nereye gittiğini sosyal medya hesabından açıkladı. Türkiye'nin dört bir yanına yaptığı yardımlarla adından söz ettiren AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ülkemizin her yerine yaptığı yardımlarla bilinen AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, yangın ve sel bölgesindeki paraların nereye gittiğini toplumsal medya hesabından açıkladı. Türkiye'nin dört bir yanına yaptığı yardımlarla isminden kelam ettiren AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
AHBAP derneği kapsamında devlet hastanelerinde yoğun bakım bölümünde bağışta bulunduklarını paylaşan Haluk Levent, yine herkesin gönlünü fethetti. Sakallarını keserek imaj değişikliğine giden yardımsever şarkıcı Haluk Levent, zorda kalan ailenin yardımına da koşmuştu. Kendi Twitter hesabında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Zor durumda olan genç için Kahramanmaraş Ahbap derneği'ne yardım paylaşımında bulunan Haluk Levent, gönülleri fethetti. Bir nevi Gönüllerin kahramanı olarak da bilinen şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz gün Twitter hesabında zor durumda olan bir gence yardım eli uzattı. Anne ve babası boşanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Ünlü şarkıcı Haluk Levent sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımıyla olay oldu. Ahbap platformu kurucusu olan ve milyonların sevdiği usta isim Haluk Levent'ten Şampiyon Beşiktaş paylaşımı geldi. Beşiktaş sevgisiyle bilinen şarkıcı Vodafaone Park Arena stadyumundan bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt