Şarkıcılar Ve Şarkılarından Oluşan Program İsimleri Son zamanlarda şarkıcılar kendi şarkı isimleriyle çokça program yapmaya başladılar İşte bir takım olası programlar ve içerikleri: İsmail Yk ile Allah Belanı Versin Ağız Dalaşı Programı Banu Alkan ile Beyaz Orkide Çiçek Bakımı Üzerine Program Emrah ile Unutabilsem Film Gibi Formatında Ajdar ile Nane NaneÇikita Muz Perhiz, Dinç Beslenme Üzerine Program Metin Şentürk ile Maymun Gözünü Açtı Belgesel Mustafa Sandal ile Aya Aynı Gök Bilim Programı Şebnem Ferah ile Mayın Tarlası Askeri Eğitim Barıştırma Manço ile Dağlar Dağlar Coğrafi İçerikli Program Nil Karaibrahimgil ile Pırlanta Madencilik Üzerine Vega ile Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Sabahtan Programı Ajda Pekkan ile Petrol Ekonomi Haberleri Mor ve Ötesi ile Çılgın Psikoloji Üzerine Program Sertaç Ortaç ile Bebeğim Oldun Bebek BakımıEsas Bakım Programı Barışma Manço ile Kol Düğmeleri Moda Programı Yeni Türkü ile Kasırga Hava Durumu Redd ile Dünya Dönüyor Uzay Bilim Redd 5050 Açık öğretim matematik Redd Prensesin Uykusuyum Masal programı Redd Roman Kahramanı Edebiyat içerikli program Yalın ile Günaydın Sabahtan Programı Sagopa Kajmer ile Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım Su Sporları ile İlgili Program Feridun Düzağaç Aşkın e Hâli Türkçe Eğitim Programı Haluk Levent ile Dağlar Mı Yollar MıDağlara Küstüm Coğrafi keşif programı Haluk Levent ile Hadi Gül Eğlence Programı Gökhan Itina ile Yavaş Ol Yavaş Hız,Otomobil Programı İbrahim Tatlıses ile Bulamadım Kayıp Bulma Programı Feridun Düzağaç'la Cumartesi Cumartesi Gecelerinin Komedi Programı Emel Müftüoğlu ile Evlenilecek Kızlar Kadın Programı Yalın ile İstanbul Benden Büyük İstanbul'un Favori Mekanlarının Tanıtıldığı Program Ali Tekintüre ile Ölüm Ölüm Öldüm Burda Vefat ve Sonraki Yaşamı Anlatan Gizemli Program Tümü ile Olmaz Erkek Çocuk Bayan Doğum Programı Ceza ile Yüksek Gerilim Elektrik Mühendisliğine Antre Cinayet ile Sen Oyna Dilber Oryantal Danslar Canice ile Müzayede Müzayede Programı Rafet El Roman ile Gönül Yarası Yürek Sağlığı Kıraç ile Yıkık Dökük Konut Dizaynı Evim evim hoş evim Barıştırma Manço ile Domates Biber Patlıcan Mutfak Sırları Gökhan Türkmen ile Büyük İnsan Yöneticilerin Hayatları Ajda Pekkan ile O Benim Dünyam Küresel Isınmaya Karşı Çevre Dostu Bir Program Yüksek Sadakat ile Kafile Turistik Gezi Organizasyonu Pinhani ile Ne Hoş Güldün Diş Bakımı Gripin ile Baba Mesleği Mesleki tanıtım programı Gripin ile ÜçDört Mektep öncesi çocuklara yönelik rakam öğreten eğtici program Gripin ile Yaşam Mars Etti Tavla ve bilumum oyun programı Teoman Gökdelenler Mimari yapılar vs Teoman Motosikletli Kız Motor sporları