Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şarkılarla Oğrencilik..

Şarkılarla Oğrencilik..
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
1Okul işte kuzu kuzu geldim

2Oğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında

3Oğretmen kapı acık arkanı don ve cık

4Mudur endamın yeter

5Sınıf mecburen mecburen mecburen

6Sıra dostum can dostum

7Ders guneş kadar sıcak yıldızlar kadar uzak

8Tahta yaz tahtaya bır daha

9Zil sen gelmez oldun

10Tenefus seninle bir dakıka umutlandırıyor beni

11Kantin domates biber batlıcan

12Meren hoplayıver cekirge zıplayıver cekirge bıdı bıdı bıdı cekirge

13Yazılı gel sen ne cektiğimizi birde bana sor

Similar threads

1Okul işte kuzu kuzu geldim 2Oğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Oğretmen kapı acık arkanı don ve cık 4Mudur endamın yeter 5Sınıf mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders guneş kadar sıcak yıldızlar kadar uzak 8Tahta yaz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
1Okul işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Öğretmen kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Derslik mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş kadar sıcak yıldızlar dek uzakta 8Tahta yaz tahtaya bır daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
öğreNciLik hayatı 30 şarkıyLa ListeLenMiş 1Okul işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Hoca kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Derslik mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş kadar sıcak yıldızlar değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
öğrencilik hayatı 30 şarkıyla bestelenmiş 1Mektep işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Hoca kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Sınıf mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş kadar sıcak yıldızlar dek uzakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
1Okul işte kuzu kuzu geldim 2Öğrenci ben bir ceviz ağacıyım yunus emre parkında 3Öğretmen kapı açık arkanı dön ve çık 4Müdür endamın yeter 5Sınıf mecburen mecburen mecburen 6Sıra dostum can dostum 7Ders güneş değin sıcak yıldızlar kadar uzak 8Tahta yaz tahtaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt