Sarpa Sardım Düşlerimi sarpa sardım düşlerimi sözleri 1549069324 1549069324 sarpasardimduslerimi5c54ec10dc868pngsarpasardimduslerimi5c54ec10dc868png sarpasardimduslerimi5c54ec10dc868png Sarpa Sardım Düşelerimi Aslında biliyorum biraz olağandışı olacaksın Sarpa sardım düşlerimi Karanlıkta ateşi parlayan böceği görür görmez Lalelerin kızılyaprağında çiğ her birine oldum yere düştüm Irmakların aşkşarkıları sözlerini söyleyen abı hayatında Tebessüm Eden yüzünü gördüm Karanlığın en zifiri hemen Ayın parıltısını andıran gecenin güneşi gözlerini düşündüm Erkenden sonsuzluğa süzülen şahin bakışlarında özgürlüğü tattım Rüzgarın ılık ve endamlı esintisiyle senin için şarkı sözleri söyledigimi duyunca erişemeyeceğim hayallere daldım 1549069324 1549069324 sarpasardimduslerimi5c54ec10edbffpngsarpasardimduslerimi5c54ec10edbffpng sarpasardimduslerimi5c54ec10edbffpng Sarpa sardım düşlerimi Meryem'in mahremiyetini taşıyan örtünde Sümeyye'nin kanını, kutsallığını gördüm Baktığım vakit yüzünde cennet çocuklarının günahsız gülüşlerini gördüm Anladım düşündüm yalnızlık ölüm gibi her yanımı sardığı süre Sarpa sardım düşlerimi Rahmet esintisiyle gelen baharda uçuşan kelebeklerin dalında seni gördüm Ayırırlarken bir gülü dalından ağladığını duydum seni düşündüm Merhametine sığındım ilahi aşkın bir çocuk gibi serbest oldum Gerçekte biliyorum azıcık acayip olacaksın Sarpa sardım düşlerimi!