Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

şart böyle acaba benden hoşlanıyomu??

şart böyle acaba benden hoşlanıyomu??

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ilk önce herkese merhaba forumda yeni yazılı konuları okudum ve forumun fazla faydası olduğunu gördüm inş banda bi yol gösterirsiniz
evet gelelim konuya ;
bu sene lise 2 sınıfa geçtim yatılı okulda okuyorum yani sınıftaki diğer yatılılarla tüm gün birlikteyiz akşamda etütler var kzı erkek karışık cümbür cemaat kendi sınıfında bana gelince 175 boyundayım 75 kiloyum yani azıcık kilom var çok yakışıklı sayılmam ayı gibi dinç diilim ağzımlaf yapar konuşkanım girişkenim derslerim fazla ii sayılmaz idare ediyorm işte ama öyle çalıştıım söylenemz malesef bizim sınıfta bi kızdan hoşlanıyorum kzıla muhabbetimiz fena değil o da yatılı dinlediğimiz müzik türleri birbirine yakın aynı kitapları okuyoruz ve ikiimizde çok kitap okuyoruz hatta ara sıra yarış yapıyoruz kim daha seri bitirir diye onunda dersleri benim gibi vs vs gel gelelim o benden hoşlanıyormu hiçbi fikrim yok nası anlarım hem kızlar hangi hareketlerden hoşlanır ne yapmam gerekir bana bi yol gösterin

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt