iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar ilk kez iyi günler bu konuyu cok kisiye açtım ama net bi cvp alamadığım için size açmayı tercih ettim ve doğrusu yorumlarınız bana bir yol gösterecek durum şöle
Hemen arkadaşlar
Lisede sınıf arkadaşım olan '' BÜŞRA '' kızla o zamanlar cana yakın arkadaşdık
liseden falan ayrılınca arkadaşları görmeye gittiğimde bu kız benden telefon numaramı istedi bende verdim daha sonra bana mesaj attı şöle
0
Selamlama Nasılsın
Ben
İyiyimde Sen kimsin
0
boşver mesajı hiç atmamısım gibi say
Ben
La Sen kimsin Sölesene
0
Büşra ben okuldan telini almıstımya
Sonra bi zaman sonradan cıkma teklifi falan derken meslek ciddiye bindi arkadaşlar
Sonra bi vakit sonra önemli derecede sıkılmaya basladım ama inanın Nedenini bilmiyorum Bu cuma Kızla Bulusucaktık Ama cidden ben sigaraya para bulabilen insan olduğum için kızla buluşcağım zaman geldikçe gerilmeye basladım ve o vakit için ayarlıyabildiğim tek para bu 50 ytl dir arkadaşlar para sıkıntısı var azıcık evet lakin kız böle şeyler istemiyor cünkü bütün 4 ay her tarafında her ay tam 10000 er mesaj attık birbirimize ( Ücretsiz ) ayda birkez hat alıyodum arkadaşlar kızı cok iyi tanıdım ve beni cidden sevdiğini anlıyorum lakin 07 ekim salı günü sabahtan şarjım bitti ve 30 dk sonradan telimi açtığımda kızdan şöle bi mesaj geldi
Büşra
Konusmak istemiyosan söliyebilirsin rahatsız etmem
ben
Ne alakası war ya şarjım bitti
Büşra
Sıkılıyomusun benden
Ben
Bilmiyorum:S
Arkadaşlar bundan 1 2 saat sonradan şöle bi mesaj attım
Ben
Büşra bu ilişkiye birazcık ara versek iyi olur cidden daralmaya basladım
Büşra
( Peki Sen bilirsin rahatsız etmem sen söliyene değin
Ben
Bi vakit ayrı kalalım Olurmu
Büşra
Tamam (
Arkadaşlar bi süre sonrada Konusurken şöle bir mesaj attım
Ben
Numaranı Siliyimmi
Büşra
Sen bilirsin sonuçta senin hayatın istediğini yap
Arkadaşlar Kız pek iyiki inanın anasına babasına sövsem hiç bişey sölemiyor
Ve ilk ayrılığımızda anlatmadım orayı fakat gerçekte telefon açtığımda yani bir insanın anası ölse pek ağlamaz ağdeta yalvarıyordu
Şu Anda arkadaşlar ne yapmam lazım Lütfen yardımınıza ihtiyacım war
Hemen arkadaşlar
Lisede sınıf arkadaşım olan '' BÜŞRA '' kızla o zamanlar cana yakın arkadaşdık
liseden falan ayrılınca arkadaşları görmeye gittiğimde bu kız benden telefon numaramı istedi bende verdim daha sonra bana mesaj attı şöle
0
Selamlama Nasılsın
Ben
İyiyimde Sen kimsin
0
boşver mesajı hiç atmamısım gibi say
Ben
La Sen kimsin Sölesene
0
Büşra ben okuldan telini almıstımya
Sonra bi zaman sonradan cıkma teklifi falan derken meslek ciddiye bindi arkadaşlar
Sonra bi vakit sonra önemli derecede sıkılmaya basladım ama inanın Nedenini bilmiyorum Bu cuma Kızla Bulusucaktık Ama cidden ben sigaraya para bulabilen insan olduğum için kızla buluşcağım zaman geldikçe gerilmeye basladım ve o vakit için ayarlıyabildiğim tek para bu 50 ytl dir arkadaşlar para sıkıntısı var azıcık evet lakin kız böle şeyler istemiyor cünkü bütün 4 ay her tarafında her ay tam 10000 er mesaj attık birbirimize ( Ücretsiz ) ayda birkez hat alıyodum arkadaşlar kızı cok iyi tanıdım ve beni cidden sevdiğini anlıyorum lakin 07 ekim salı günü sabahtan şarjım bitti ve 30 dk sonradan telimi açtığımda kızdan şöle bi mesaj geldi
Büşra
Konusmak istemiyosan söliyebilirsin rahatsız etmem
ben
Ne alakası war ya şarjım bitti
Büşra
Sıkılıyomusun benden
Ben
Bilmiyorum:S
Arkadaşlar bundan 1 2 saat sonradan şöle bi mesaj attım
Ben
Büşra bu ilişkiye birazcık ara versek iyi olur cidden daralmaya basladım
Büşra
( Peki Sen bilirsin rahatsız etmem sen söliyene değin
Ben
Bi vakit ayrı kalalım Olurmu
Büşra
Tamam (
Arkadaşlar bi süre sonrada Konusurken şöle bir mesaj attım
Ben
Numaranı Siliyimmi
Büşra
Sen bilirsin sonuçta senin hayatın istediğini yap
Arkadaşlar Kız pek iyiki inanın anasına babasına sövsem hiç bişey sölemiyor
Ve ilk ayrılığımızda anlatmadım orayı fakat gerçekte telefon açtığımda yani bir insanın anası ölse pek ağlamaz ağdeta yalvarıyordu
Şu Anda arkadaşlar ne yapmam lazım Lütfen yardımınıza ihtiyacım war