iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar Gönder konuya giriyorum Ben lise 1'e gidiyorum ve okullar açıldıktan 1 ay dek daha sonra bi kız geldi sınıfımıza Ben hoşlanmaya başladım ilk günler lakin alt hiç bi samimiyetimiz yoktu zamanla kız bana yanaştı yanaştı derken en ince ayrıntısına kadar arkadaş canlısı olduk artık Geçen gün aramızda şöyle bi muhabbet geçti Ben utangaçlığımdan bahsettim geçmişte ilk kere yiğitlik edip bi kızın yüzüne önerge ettiğimi ve kardeşi gibi gördüğünden nedeniyle reddettiğini söyledim Bana kardeş gibi gördüğün kişilerle çıkmak daha akla yatkın dedi en azından tanıyosun dedi Ve o andan itibaren her zaman kardeşim diye hitap etmeye başladı Ve geçen gün böyle sınıfta arkadaşlarla topluca muhabbet ederken bana aşkımdemiş ve kimseye el altından toparlamış durumu kardeşim demiş 2 saniye sonra (bu durumu kankam farketti) ve o kadar arada şakayla karmakarışık elimi tutuyo telefonla müzik dinliyodum sıramda yanıma oturdu elimi tutup telefonu aldı daha sonra bana en ince ayrıntısına kadar yanaştı (saçalrı enseme deyiyodu böylece yani)
Buraya değin herşey hoş
1 )Oysa bana kardeşim kankam falan diyo Acaba bunu gerçekten kardeşi gibi gördüğünden mi yapıyo Yoksa ondada bana karşısında bişeyler varmıdır ?
2) Kıza önerge et demeyin Fazla utanıyorum ve onu kaybedersem büyük eksiklik olur benim için 2 3 ay kendime gelemeyebilirim
Buraya değin herşey hoş
1 )Oysa bana kardeşim kankam falan diyo Acaba bunu gerçekten kardeşi gibi gördüğünden mi yapıyo Yoksa ondada bana karşısında bişeyler varmıdır ?
2) Kıza önerge et demeyin Fazla utanıyorum ve onu kaybedersem büyük eksiklik olur benim için 2 3 ay kendime gelemeyebilirim