Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, geçtiğimiz gnülerde bir yarışmacıyla bâtın bir görüşme yaptığını açıklamıştı. Geçtiğimiz günde bu kişinin Batuhan olduğunu ve görüşmenin ayrıntılarını anlattı.
Ayrıntılar içeriğimizde;
Kaynak:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
...TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star başladığından beri aşk savları, tartışmalar, küslükler, korona hadiseleri derken sık sık gündemimizde yer alıyor.
Bir yanda her yeni kısımda tansiyon giderek artarken öbür yandan da Survivor Panorama sunucuları da yarışmacılar hakkında yaptıkları yorumlarla öne çıkıyor.
Son olarak eski Survivor yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu Batuhan hakkında yaptığı enteresan bir açıklamayla gündem oldu.
Hatipoğlu Batuhan Karacakaya'nın bir evvelki devirde Survivor'a katılmadan evvel kendisiyle tanıştığını söyledi.
Hatipoğlu, "Batuhan tüyo almak için benimle buluşmak istedi. Ortaya tanıdık biri girdi, kendisinin de çocukluk arkadaşıymış. 'Seninle tanışmak istiyor' dedi. Biz de buluştuk ve bir kahve içtik. Batuhan'a tavsiyeler verdim"
"Daha sonra ise o aracı olan şahısla denk geldiğimizde bana 'Sizi tanıştırdıktan sonra Batuhan bana küstü. 'Sen nasıl Hatipoğlu'nu bağlayamadın?' diye benimle konuşmamaya başladı" dedi.