Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SATA HD sorunu (kafayı yiycem)

SATA HD sorunu (kafayı yiycem)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SATA Hard disk aldım, sistemim acayip kasılıyo, pencere acıp kaparken bile ve adamın asabı bozuluyo, yaptıgım işleri aşagıda anlattım, bana yardımcı olabilirseniz cok sevinirim buna cozum bulalım

maxtor 120 GB Hard disk aldım, eski HD min (ata samsung 80GB) data kablosunu soktum, bilgisayarı acarken de biosta yeni sata harddiskimin adını da kontrol ettim,gordum

Gayet guzel xp(sp1) cd mi taktımi HDyi 2 ye boldum, ve xp yi yukledim, sistem acıldı ve bolunen diger kısımda gorundu onada ntfs format attım (uzun uzun)

Diger HD mi taktım,bilg acıldıgında onuda gordu, calıstı, hersey normal gibi gozukuyodu;

Aancak sistem calısırken tuhaf bir kasılma yapıyo, okudum sordum sorusturdum bu SATA ların driver disketleri olurmus onsuz olmazmış, xp yuklme sırasında (baslarda) F6 ya basılarak yuklenirmiş, benim boardım asus P4P800 intel 865PE chip setli ancak kutudan disket cıkmamıstı, Cd dede sata larla ilgi bir driver goremdim simdi ne yapmam gerekli?

bunun disketi driverı nereden bulunur (asusun sitesinde kayboldum!)

disketsizde SATA HD calısırmı? (calıstımmı bende oldugu gibi topal mı olur )

sistemi yeniden kurmadan kurtarmanın bir yolu varmı dır?

yardımcı olursanız cok sevinirim simdiye kadar bu siteden ogrenerek cozmedigim sorun olmadı, ilk kez canlı baglanıyorum

858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt