Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

sata hdd format atamıyorum yardım arkadaşlar

sata hdd format atamıyorum yardım arkadaşlar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar yeni bir hdd aldım sata ve format sadece bir cd ile atabiliyorum oda blue xp 2010 oda yıprandı diğer cdlerden format atabilmemm için yardım edin allah rızası için ne yaptımsa olmadıanakart bilgileri şunlar:
MSI 661FM2LSR SiS 661FX Chipset 800MHz FSB DDR400 Socket 478 MicroATX Motherboard with OnBoard Video, AGP 8X, 6 Channel Audio, LAN, SATA RAID, USB 20: MS7060020 (Retail)
yardımlarınızı bekliyor şimdiden teşekkür ediyorumrabbim sizlerin yanında olsun inş

Similar threads

anakartım başlıkta yazılı anakarttırben yeni bir dvd writer alıcamfakat dvd writer philips spd2514bm sata uyumlu bir cd writer diyoracaba anakartım sata uyumlu mudur bunu nasıl öğrenebilirimlütfenn yardım edin CPU • Supports Socket A (Socket 462) for AMD® Athlon™ XP Athlon™Duron™ processor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Arkadaşlar Aşağıda benim Everest programı ile ilgili olarak benim bilgisayarımın özelliklerini içeren bir döküm var benim sormak istediğim gördüğünüz üzere 2 x 256 ram var bunları başka bir bilgsayarda bulunan 512 MB DDRAM 400 MHz PC3200 ram il ikisini değiştirmek ve yeni bir tane daha 512 MB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir ceşidir Upstream ve downstream hızları farklı, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Surekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses icin kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
ADSL Asymmteric Digital Subscriber Line: Asitmetrik Sayısal Abone Hattı DSL teknolojisinin bir çeşidir Upstream ve downstream hızları bambaşka, yani asimetrik olan DSL teknolojisidir Sürekli Internet bağlantısı sunar Yani 724 Internet'e bağlanabilirsiniz Telefon hattının ses için kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt