Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar SATA HDD Hakında bilgi verebilirmisiniz Normal Hdd ile negibi fark var hızda kolaylıkta vs yani SATA HDD almaya değermi gerçi benim ana kart desteklemiyor
Arkadaşlar, ben PC mi yeniledimYeni aldığım sistemde 160 gb SATA II maxtor HDD mevcut Ancak benim eski PC deki 80 gb lık IDE HDD de 70 gb lık çok önemli veriler var Ben eski HDD yi de yeni sisteme takayım dedim, ancak bu yeni sistemde HDD nin soketleri farklı Ayrıca gördüğüm kadarıyla SATA II...
Arkadaşlar, ben PC mi yeniledimYeni aldığım sistemde 160 gb SATA II maxtor HDD mevcut Ancak benim eski PC deki 80 gb lık IDE HDD de 70 gb lık çok önemli veriler var Ben eski HDD yi de yeni sisteme takayım dedim, ancak bu yeni sistemde HDD nin soketleri farklı Ayrıca gördüğüm kadarıyla SATA II...
selam arkadaşlar
bende bi tane 80 lik sata vardı ve gittim yanına bitane daha 320 li sata 2 aldım ve önce 1 ay kadar kullandım sonra bunu çıkarmam gerekti çıkardım ve taktığımda bu hdd yi bios görüyor aygıt yöneticisi görüyor yönetten görüyor ama kapalı yazıyor diski etkinleştir dediğimde ise...
Arkadaşlar günlerdir kafam karma karışık anakartımda tek ide girişi var ve o ide girişine şu an hdd ve cd rw takılı Bu yüzden dvd rw ım dışarda kaldı bağlayamıyorum
IDE olan hdd yi Sataya Çevirirsem dvd rw için bi yer açmış olur muyum Yani cd rw a giden ide kablosundan komple hdd yi söküp...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.