Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sata hdd'i göremiyorum

Sata hdd'i göremiyorum
0
106

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar bugün 200gb samsuns sata hdd aldım 80 gb lık samsung ide hdd ile beraber kullanmayı düşünüyodum ama gel gör ki başaramadım

jumper ayarlarıyla oynadım Hardware initiate failed,please check device(donanım başlatılamadı aleti kontrol edin) diye bir yazı çıktı

biosu karıştırdım orda da yalnızca ide ayarları var sata ayarlarına ulaşamadım

biosu güncelleyeyim dedim rom uzantılı bi dosya indi onuda kullanamadım ne yapmalıyım arkadaşlar bi el atın

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt