iltasyazilim
FD Üye
sa arkadaşlar bende Gigabyte GAK8NS NFORCE3 250 Chipset anakart var ve ben Seagate 300 gb sata2 NCQ 16 mb HDD almak istiorum sanırım bugun yarın alıcam inşallah
fakat dikkatimden kacan ve şu anda öğrendiğim şey ise benim anakart Sata1 desteği varmış Sata2 desteği yokmuş bende bu HDD yi almayı cok istiorum
Bazı forumlarda araştırdım dedikleri Sata1 desteği olan anakartlarda Sata2 çalışır fakat makina Sata1 olarak görür onu tam performans alamazsın diorlar
Ben zaten daha sonra anakartı deiştirecem fakat acil bana hdd lazımAlınca da sata 2 olsun istiyorum
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim
fakat dikkatimden kacan ve şu anda öğrendiğim şey ise benim anakart Sata1 desteği varmış Sata2 desteği yokmuş bende bu HDD yi almayı cok istiorum
Bazı forumlarda araştırdım dedikleri Sata1 desteği olan anakartlarda Sata2 çalışır fakat makina Sata1 olarak görür onu tam performans alamazsın diorlar
Ben zaten daha sonra anakartı deiştirecem fakat acil bana hdd lazımAlınca da sata 2 olsun istiyorum
Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa cok sevinirim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.