satanistlerin kedi kesserkenki muhabetleri hadi kes lan! hazır lan kesiyorum! alllaaaahekbeeeeeeeerr! naapıyosun olm?! ne dedin sen?! allah söyletti lan! kesemicem ben! böhüüü lan defol! inek! allah seni bildiği gibi yapsın kirli imansız! beynamaz köpek! ayrıntılarıyla uçtu bu! la havle dur olum kesmiyelim hani kesecektik ne bilim olum bilmiyorum fena oldum işte kesmiyelim lan nepçim satanistsin değil abicim ben kesemicem böle olacağını bilseydim gelmezdim senle daha iyi bir fikrim var olum kesince hemencecik ölüyo o yüzden kötü oldumen iyisi yanmak hei?! bak olm aklıma be geldi ne geldi lam haydee unuttum olm söylesene çılgın etme adamı unuttum olm bi dur hatırlicam allah belanı vere ben gidiom lem abi naaptın allah dedim dinden imandan çıktın la de get olm senlemi uğraşıcam kafam bozuk ben cumaya gidiyom başlayacam kedine de sana da waaaaay şeroooo ajanmısın olm sen nie kandırdın bizi sen satanist deil misin ya bildin, deilim neden kandırdın bizi? naapalım olm, diğer yolla kız kafalayacağımız yok, bari bööle bişi yapem dedim benim işim bitti, ben cuma'ya gidiyorum yürü lem kirli herif