satıcı diyalogları afedersiniz bunu fiyatı ne değin acaba? siz bie beğenin kolaylık yaparız e,peki beğendim derhal ne dek bu? adi fiyatı 25 milyon fakat size 235 yaparız bunlar standart çıkıyor iyi günler siyah,bol,pantolon varmı? hayır lakin bol pantolon var bakınız su su su renkler iyi günler siyah,bol,pantolon varmı? siyahtabikibakınız bunlar darsunlar düz kesim vs boldemiştim ha tabinolbakınız söyle mavi renkte jean modeller var,acık bej isterseniz cd alırken abi bu cd cizik bea hic birsey olmaz abi tukurukle biraz ıslatıp sil,tas gibi çalısır değil kalsın ben sunu alayım lake of tears cd si varmı? ne ne ne nesil oluyo eeemetal hametallica var onu vereyim yok sagol ama bak metalin babası onlar vıdı vıdı garantisi varmı bunun? olmazmı abi garantisi kişisel olarak benim,bir sey olursa getir yaparız her gün aksam aksam dolmus duraklarında sıra beklerken,artık yüzünü ezberlediğim kanka oldu olacağım amca su sekilde bağırmasa eksiklik oluyor: 10 tane yarabandı 250 biiiiin,4 tane batarya 350 biiiiin,parlatıcı 100 biiiieieiiiiiennn berber koltuğunda sıkça yaşanır: yanlardan alalım birazcık su kısmı birakalım,önler söyle dursun sana yakışmaz bu model arkadaşım ? alıntı