Satın Al Küllahlı Gız Satın al Küllahlı Gızsatinalkullahligiz5c5637878c1dbpngalt 

satinalkullahligiz5c5637878fb7dalt
Big Grin
bir vahıtlar güccük bi gız vardı annesi baskılı üstünde gırmızı külahı olan bi zubun almış gız bu zubunu yeen seviymiş nere getse onu geyiymiş anası gızım dışallık gey her şeyden önce,gündelee geyme,heder etmek değildidese de gız dinnemiymiş, hep onu geyiymiş onun için herkes onu satın al külahlı gız diymiş bir gün al külahlı gızımdeyin seslenmiş anasıneneng haste gızım, iki sıkım küfte yooruktum ve her şeyden önce, izin verin de jel, lakin gediyken ormana düşen haaadedi o vahıtlar şindiki garadaşın olduu süre, tekrar bostanları vardı, bostanın yanındaki gulübede oturuylarmış böyükanne de gızılhisar köyünde oturuymuş al yavrım, aha şo satılan salata godum accık, satılımızı geri getir annededi gız bu kafa kot, gızılhisara dooru gediyken acı şo burca sahip de pirpirimden yarpız topliym iki bahçe, teze teze yisin nenemdemiş bugünkü gişelerin olduu tek bir yerden burca girmiş pirpirimi yarpızı toplamaya başlamış bunu goren bir öğretmen gurt of mala mbkla, hemen yimeliyim bunu, gaç gün bakarım zatandeyin düşünmüş yarpızı, pirpirimi toplayıp yol goyulan gızın önüne atlamış anında gız gorgusundan altına sıçmış galsın küfte tabaanı düşürüymüş elinden фахат gurt yok te eyle yiyci gibi bahmiymiş nere gediyn gözel gız + sıçirtiydin beni gurt ammi, bu ne keleaha şooorda böyükannem var, iki sıkım küfte yoorduyduk yisin ona da götürüym haste gendi gazan gaynatamiy hmmeyleyse ben önden gaça gaça gidip de söyleyim, torunun rusya küfte getiriy, en son haber istiyorum ama bi adres ve tahılmadan jel ha, beklemesin avrad + hee eyi olur gurt ammi haası evdi böyükanayın bir konut mi? + aaa şoorda gurt ammi, köyün girişindeki hayatlı konut oh, iyi, aha gediym dedi gurt ve gaça gaça gittiler gurt evi öğrendikten kelli ayaa gıçına deye deye sol,sormuş soruşturmuş evi bulmuştakta gapının tokmaana vargücüynen yüklenmiş kimovvv?dedim gari enim böökanne,rusya küfteden salata getiriktim acı gapıdaki teli çek gapı açılır,ellaam rusya belletemedim avrupa konseyi, teli çekmeyi,eyi oldu geldiin,ah de gazıniydı zatan gurt bir hışımnan içeri girip garinin başına kepmiş,iki sumsuunan gariyi zomulatık madesine indirmişzatan gaç gün açıldı bu garinin diğer zubunluu yok mu acep deyip garinin ayneli sandıını indirmişgarinin bayram için diktirdii zubunluu alık sırtına geçirmiştarpadanak oturur belliy ama candy eşşeen başı gader boyu vargarinin namaz gılarken başına taktığı basmayı ve başına keçik edik sedire uzun süreneline de tesbahı almış ki gız küşümlenmesin gız gelmiş gapıya var gücüynen yüklenmişgurt: kimovvv?dedi, ben demiştim incelterek enim böökanne, rusya küfte getirdim acı iki sıkım gapı açık yavrım ama tel dolaba go gendini şu anda yemicim göynüm istemiy dedi gız: eıg böökannemin sesine noluk kele gorktum haa demişküfteyi tel dolaba goymuş,salatayı, amadana boşaltım satılı yumuş içeri heyecanlı,bakmış böökannesinde bi acayiplik +abaavvv elinge nooluk gız böökanne,adam ayakkabısı kimin ben daha eyisatinalkullahligiz5c563787bb78cgifalt hoppa hoppa hoppala olabilmek için gızım dedi gurdun gulanın teki keçiğin aşağıda çıkmış eigg,ney kelegulaana noluk böökanne aynı bi eşşek gulaana kafir ha dedi pc gurusu o nası gonuşma böökanneynen,tama hasteyim böökannem,neen eyle şeyler diyn saint be +abaaav yiraag almak gız annem o nası diş eyle hee tama abdest aliyken dakımlarımı (takma diş) biz gırdım tama gızımbizim yirik yüksek avradı öldüünde dakımlarını çıkarmış ta saklamıştesadüf o duyuk ta baa getirikti satın dakarsan beşiire dezze deyip +tama hastelik gapan böök anne,dişçiye götürür yapıştırırdın gendini be nolucu annem arap sabunuynan yudum gendini arıcahem daha 3 aylııma çok var nası yaptırım öökanne ha gızım +o deeel de senin sesin niye beyle gart gart çıkiy gurt artı dayanamamış sifli sifli yattıı tek bir yerden galkmış ben eşşekoleşşeen çocuuu ben,ahret sorusu mu sorin nalet deyik gızın başına kepmişvururken vururken gızı yer madesine indir sooona, demişki: la yoorum tar kimin şiştim,mademe çöktü gancıklar,iki çirtik uyuyim şurda deyik sedirin üzerine uyur bu gibi horlamaya başlamıştam bu sırada evin önünden geçen köyün mıktarı japon yüksek horlama seslerini anladım +abaavv onu la,o gari nası osuriy eyle deyik gapıya yanaşmışbi bakmış gapı yılık duruy +gari yok beyle gapısını açık gomazdı yoorum hastemi ney hele sahip de bahim deyik içeri girmiş bi söyle, ne görürse sedirin baskılı üstünde *** tuluu gibi geçti gurt yatiy,madesi de tar, ur gibi +abaav la bu gurt bu gariyi yiyik tama deyik te eline geçirdiği ganne gırığıynan gurdun üstüne seerdmiş gurt uyuyken başına kepmiş,sadece ha sadece haş olan gendinielindeki ganne gırıınan madesine deşinçi bi de bakmış gariynen gız gurtun madesinde