Satır Aralarına Gizlenmiş Mutluluklar Yaşam hoşuna gitmeyecek fakat başlıyorum yaşamaya… Yapamazsınlarla başlar önce hayat yapamazsın edemezsin gidemezsin!ne istediğini sormaz insana sormadan yapar ne yapacaksa Acıdan engeller koyar önüne gözyaşı tepsisindeMahkum eder önce seni yaşamayaSonra Acının dozunu artırmaya başlar yakar kavururÜstelik bunu yaparken sevinçleri de sunmuştur sanaÇevresini acılarla kaplar sevinçlerinSırf sana yaşama hakkı vermemek içinSen sevinçlere ulaşmaya çalıştıkça acılar batar eline Neyse ki umutlar yetişir imdadına Sevinç avuçlarının içinde der acıyı görmezden gelerekAnlayamazsın nasıl olur da sevinç bu dek yakın olur sanaSen Acıların arasında ararken O sana yalnızca yaşamanı söyler mutlu insan tablosu çizer karşındaPis pis sırıtır diğer taraftan dayanamazsın ben niçin gülemiyorum dersinZamandan bahseder yıllanmış gülücükleriyle Onu unutmamanı söyler Saatler hüznü gösterdiğindeyse çeker gider Acıları elinin tersiyle iterek mutlulukları aramaya başlarsınAncak ancak Mutluluk Görüp görebileceğin yeniden vardırÜstelik hiçbir layık ödemeden sahip olabilirsinGözünün önündeki sevinçleri görmezden gelirsinHayatın Hep mutlulukları aramakla geçmiştir Ancak yürek yolculuğu senden yalnızca bir tebessüm isterSen ayrı arayışlar içindeyken hayat tekrar sunar o süslü oyunlarınıKurallara göre yaşamaya başlarsın Başlarsın! Başlar Ve sonunda bitersin Bitirir! Tüm hayatın arayışlar içinde geçmiştirgülümsemeye bile fırsat bulamamışsındır yaşam denen kargaşanın içinde İşte basit bir yaşam tablosuSevinç hayat içindeki satır aralarında gizlidir unutma… Ne yaşarsan yaşa Umudu bir cebine Mutluluğu diğer cebine koy ve devam et yaşamaya…Unutma Sevinç onların elindeyse seninde cebinde … diyemedim özel baskı