Geçtiğimiz Eylül ayında New York Moda Haftasının en çok konuşulan defilesine imza atan Rihanna, Savage x Fenty markasının birinci yüzünü seçti. Markanın yeni kampanyası için seçimini yapan Rihanna, Normani’yi Savage x Fenty’nin birinci marka elçisi ilan etti. ‘Motivation’ müzik görüntüsü ile internet yerküresini alanından oynatan Normani, en değerli girişimlerinden birine imza atıyor.
Savage x Fenty şovunda süper dansı ile göz dolduran Normani, “Çok heyecanlıydım ve bu benim için büyük bir onur, bilhassa Rihanna’nın kendisinin sorması benim için çok gurur vericiydi. Bunun Rihanna için çok kıymetli olduğunu biliyorum, Savage x Fenty onun en içten halde inandığı ve gurur duyduğu bir girişim ve bunun bir modülü olmamı istemesi benim için çok manalı,” dedi.
Birinci sefer bir marka yüzü olan Normani, Savage x Fenty’nin Noel kampanyasında yan alıyor. Al iç çamaşırları ile poz veren Normani, uzun bir müddettir Rihanna’yı kendine örnek aldığını söylüyor. “Rihanna herkesi kendi vücutlarında cazibeli hissetmesini sağladı,” diyerek Rihanna’nın bir öncü olduğunun altını çizdi.