Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan Kavgası

Savaş Cebeci ve Kaan Kazgan Kavgası
6
196
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

swexy

İT - Kayıtlı Üye
FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
68
amk çüçesi daha başla demeden yere yatırıyor böyle kick bokscumu olur akssaşkoldmsadas
Kick boks değil mma karışık her türden kullanıyor. Kaan tam 6 7 kere başla diyor sonra başlamadı deme diyor, Savaş CEBECİ ise ringe gel diyor. Kaan'da zaten dalıyor doğru olanı yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Cebeci Ocağı Kapıkulu askerinin piyade ocaklarından biri de Cebeci Ocağıdır Kelime olarak cebezırh demektir Osmanlılar, bir nevi istilah olarak bu kelimenin mana ve kapsamını genişletmiş görünmektedirler Bunun içindir ki cebecidendiği süre belli hizmetleri olan bir askerî sınıf akla gelmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Osmanlı Cebeci Ocağı Cebeci Ocağı osmanlı Cebeci Ocağı hakkında bilgi Cebeci Ocağı ile ilgili bilgi Cebeci Ocağı Osmanlı askeri teşkilatında, silahların tedariki, muhafazası ve sefer zamanında cepheye goturulmesiyle vazifeli kapıkulu ocağı Ocağın mensuplarına, Cebecilerdenilmektedir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Osmanlı Cebeci Ocağı Cebeci Ocağı osmanlı Cebeci Ocağı hakkında veri Cebeci Ocağı ile ilgili data Cebeci Ocağı Osmanlı askerî teşkilâtında, silâhların tedariki, muhafazası ve sefer vaktinde cepheye götürülmesiyle vazifeli kapıkulu ocağı Ocağın mensuplarına, Cebecilerdenilmektedir Cebeci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Hilal Cebeci Gamsız şarkı sozleri Hilal Cebeci İlk Defa Gamsız şarkısı sozu Gamsız şarkı sozleri hilal cebeci İlk Defa inanır Oldum Aşka Oda Bana Darbesini Vurdu Bak Şimdi Yarım Kaldım Yine Bilemem Belki De O Boyle Mutlu Gamsız Vicdansız Ben Sensiz Ne Yaparım Şimdi Soyle Beni Acılarla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Cebeci'nin Cumhurbaşkanı Danışmanlığına atanmasına ilişkin karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu atama Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 12'nci ve 13'üncü maddeleri gereğince yapıldı. HAMZA CEBECİ KİMDİR? 1953 Düzce Gümüşova doğumlu Cebeci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,462Konular
981,120Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt