Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Savaşın Tam Ortasına Adım Atmaya Hazır Mısınız? Battlefield 6'nın Resmi Tanıtım Tarihi Açıklandı

Savaşın Tam Ortasına Adım Atmaya Hazır Mısınız? Battlefield 6'nın Resmi Tanıtım Tarihi Açıklandı
0
53

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-545675cc1461d5e726d0035833fb52ef7f035067.jpg

Oyun dünyasının sevilen birinci şahıs - aksiyon serilerinden olan Battlefield'ın 6. oyunu için beklenen duyuru nihayet geldi.

Battlefield birinci oyunu ile hayatımıza gireli 19 yıl oluyor.

2002 yılında çıkış yapan Battlefield 1942 oyuncuları İkinci Dünya Savaşı'nın farklı cephelerine götürüyordu. Birinci oyun sonrasında seri farklı temalardaki üretimler ile yoluna devam etti.

Artık ise sırada Battlefield 6 var.

Başı bir müddettir sızıntılar ile belada olan seriden gelen bilgilerden elde ettiklerimize nazaran Battlefield 6 ile birlikte savaş alanı çağdaş vakitlere taşınacak ve çatışmalarda yüksek teknolojiden de faydalanacağız.

Sızıntıların akabinde Battlefield cephesinden nihayet resmi bir adım geldi.

Battlefield'ın resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderi ile oyunun resmi tanıtımının tarihi de açıklanmış oldu. Bu paylaşıma nazaran oyunla alakalı bilgilere 9 Haziran tarihinde erişeceğiz.

Pekala neler beklemeliyiz?

Merakla beklenen Battlefield 6 tanıtımında elbette ki oyunun çıkış tarihi hakkında bilgi sahibi olmak öncelikli beklentiler ortasında. Oyunun çıkış tarihinin oyuncularla paylaşılması da büyük bir mümkünlük. Bunun yanı sıra oynanış imajları ve fiyat konusunda da açıklamaları bu aktiflikte görebiliriz.

İlginizi Çekebilir

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt