Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Savcı Sayan: 'Kılıçdaroğlu’nun Elektrik Faturasını Yatıracağım'

Savcı Sayan: 'Kılıçdaroğlu’nun Elektrik Faturasını Yatıracağım'
0
52

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
s-0b894cc635a6d3167df1506dcdd60ab30923acde.jpg

Ağrı Belediye Lideri Savcı Sayan, faturasını ödemediği için meskeninin elektriği kesilen CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun kontrat numarasını öğrenirse faturasını yatıracağını söyledi.

Ağrı Belediyesince, kentte üniversite tahsili gören öğrenciler için bir restoranda sahur programı düzenlendi.

Sahur sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Sayan, Kılıçdaroğlu'nun faturasını ödemediği için meskeninin elektriğinin kesilmesine ait, şu tabirleri kullandı:

'Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi karanlığa sürüklemek için sivil itaatsizlik başlatmıştı ancak bugün kendisi karanlıkta kaldı. Kendisi inat etti. Ben kontrat numarasını öğrenebilirsem bu gece ya da yarın Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim. Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi ve bu türlü küçük şeylerle uğraşması hakikaten ülkemiz ismine son derece keder verici şeyler. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz.

"Türkiye ve siyaset ismine üzücü"

Kendisini Gandi'ye benzetiyor. Halbuki Gandi şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu da şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. 'Devlet yönetimini ele geçireceğim' diye ortalıkta dolaşan bir beşere bu yakışmaz. 'Ben başkanım, cumhurbaşkanı adayı olacağım' kelamlarını aklından geçiren bir adamın bu türlü komik durumlara düşmesi Türkiye ve siyaset ismine hüzün verici bir durumdur. Farz edin Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı ve bütün vatandaşlar inat etti elektrik faturasını ödemediler. Ne olacak bu ülkenin hali ve iktisadı? Mansur Yavaş'ın başlattığı askıda fatura vardı. Benim de ikinci ikametim Ankara'da ve ben de askıda faturaya dayanak olacağım. Kılıçdaroğlu'nun faturasını yatıracağım'