Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

saygı ve saygısızlıkla ilgili kompozisyon örneği

saygı ve saygısızlıkla ilgili kompozisyon örneği
0
245

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
öğretmenimiz bir devir verdi saygı yada saygısızlıkla ilgili kompozisyon yazın dedi ama ben kompozisyon yazmayı beceremiyorum nolur destek edin

Cevap: hürmet ve saygısızlıkla ilgili kompozisyon örneği

Saygıyı ve sevgiyi insanlar çocuk yaşta öğrenir Büyüdükçe de geliştirir bu yüzden çocukların eğitimi ailede başlar Ailede bir çocuğa insanlara karşısında saygı duyması öğretildiyse bu çocuk hayatı baştan başa insanlara saygılı davranır Ama ailede çocuğa iyi bir eğitim verilmediyse bu çocuk hiçbir vakit insanlara saygılı davranmaz Bu yüzden ayrıca ailesinde ayrıca de toplumda karışıklıklara sebep olur

Sevgi ve saygıya sahip olan insanlara defalarca daha ayrı davranılırİçinde sevgi barındırmayan halk müziği aile hayatlarında, iş hayatlarında yalnız doğar, büyür ve ölürler İnsan sevdiklerine saygısız ve kırıcı davranmaz Bu da gösteriyor ki sevgi her şeyin temelidir Kısacası sevgi ve saygılı olmamızın başkalarına öyle faydası yoktur, belli başlı bize faydası vardır Bunu kendimiz için yapmalıyız İnsanların kendilerine saygısı olduğu sürece insan ilişkilerini tekrar tekrar bu düzeyde yürütürler

Toplumda saygı kimsesiz tatmin edici değildir Saygının yanında halk müziği birbirine sevgide duymalıdır Millet birbirlerini severse daima diğerlerine yardım etmek ister Bu sayede birinin bir sıkıntısı olduğu vakit bütün toplum o kişiye destek eder O kişinin acısını paylaşır ve sıkıntısını azaltır

Hürmet ve sevgi ayrı unsurlardır fakat biri olmadan diğeri işe haylaz Saygı ve sevginin bir arada bulunduğu toplumlar uzun ömürlü olur ve hiçbir süre curcuna içine düşmez O toplumda saygı ve sevgi ne süre kayboldu ise o vakit o toplum çöker

Bu yüzden bizde birbirimize saygılı davranmalıyız defalarca başkalarının sevincini ve acısını paylaşmalıyız İnsanları sevmeli onları birbirinden ayırma malıyız *

858,467Konular
981,170Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt