iltasyazilim
FD Üye
Takriben 1 buçuk senedir birlikte olduğum kız arkadaşım son zamanlarda epeyce saygısız oldu bna olan saygısı yaklaşık olarak iyice bitti Ne yapacagımı bilemiyorum fazla seviyorum fazla ilgileniyorum işleriyle Konservatuar sınavları için izmire grldi 1 ay boyunca kahrını çektim zayıfladım yazımdan oldum, ankaraya geldik burda da ilgilendim sınavı için sabahın köründe kalktım 13 saat boymca yanında oldum Harcadıgım para helal olsun onda lafım yok lakin hiç ddeğer bilmiyor İnsanların yanında bana bağırıyo sert konuşuyo hakaret ediyo
Derhal ise balıkesire geçti ben snkarada kaldım 1 saatlik yere gel dedim buluşalım diye gelemem dedi Derhal de balıkesire gitti 5 saatlik yola Ben ne yapayım 2 gündür mesajlaşmıyoruz konunşmuyoruz Ben memlekete dönecem 2 gün sonradan Ne yapmalıyım bilmiyorum
Derhal ise balıkesire geçti ben snkarada kaldım 1 saatlik yere gel dedim buluşalım diye gelemem dedi Derhal de balıkesire gitti 5 saatlik yola Ben ne yapayım 2 gündür mesajlaşmıyoruz konunşmuyoruz Ben memlekete dönecem 2 gün sonradan Ne yapmalıyım bilmiyorum