Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SBS İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları

SBS İllere Göre Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 İllere Tarafından Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları,
SBS İllere Kadar Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019

fen liselerinin taban ve tavan puanları 2019

İllere kadar Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı2019 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) İllere tarafından Fen Liseleri Kontenjan Ve Seçim Listeleri yayımlandı
2019 OGES seçim listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

2019 Fen Liseleri Tercih Listelerini incelerken aşağıdaki açıklamaları başlıca alınız

Bu listede yer alan pansiyonlu okulları kazanarak kayıtlarını yaptıran ve parasız yatılı olarak okumak isteyen öğrencilerden, parasız yatılı okuma şartını taşıyanlara, cinsiyetlerine uygun pansiyon bulunması halinde, pansiyondaki abes kontenjanlar ölçüsünde okula antre puanları esas alınarak seçme ve sıralama ile parasız yatılılık hakkı tanınır Pansiyonlarda paralı yatılı kalmak isteyen öğrenciler ise kontenjanlar ölçüsünde paralı yatılı kalabilirler

2019 Fen Liseleri Tercih Listeleri için tıklayınız

ogesmebgovtr
Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi *

Similar threads

2019 İllere Göre Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019 İllere Göre SBS Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları SBS 2019 İllere Tarafından Anadolu illere kadar anadolu liseleri taban puanları 2019 SBS İllere Kadar Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları açıklandı2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
2019 Fen Liseleri Tercih Listeleri, SBS 2019 Fen Liseleri Seçim Listeleri 2019 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) İllere göre Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı 2019 OGES seçim listeleri için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız 2019 Fen Liseleri Seçim Listeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
2019 İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları, SBS İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019 fen liselerinin taban ve tavan puanları 2019 İllere gore Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi (OGES) İllere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
2019 SBS İllere Tarafından Sıhhat Iş Liselerinin Taban Puanları, 2019 sağlık durumu meslek liselerinin taban puanları İllere kadar Sağlık Durumu Meslek Liseleri Kontenjan Ve Seçim Listeleri yayımlandı 2019 OGES seçim listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz2019 Ortaöğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
SBS 2019 Anadolu Liseleri Seçim Listeleri SBS Anadolu Liseleri Tercih Listeleri 2019 2019 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi OGES İllere kadar Anadolu Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı 2019 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz 2019 Anadolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,552Kullanıcılar
pitbulls33Son üye
Üst Alt