Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SBS İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları

SBS İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları,
SBS İllere Gore Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019

fen liselerinin taban ve tavan puanları 2019

İllere gore Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi (OGES) İllere gore Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı
2019 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz

2019 Fen Liseleri Tercih Listelerini incelerken aşağıdaki acıklamaları esas alınız

Bu listede bulunan pansiyonlu okulları kazanarak kayıtlarını yaptıran ve parasız yatılı olarak okumak isteyen oğrencilerden, parasız yatılı okuma şartını taşıyanlara, cinsiyetlerine uygun pansiyon bulunması halinde, pansiyondaki boş kontenjanlar olcusunde okula giriş puanları esas alınarak secme ve sıralama ile parasız yatılılık hakkı tanınır Pansiyonlarda paralı yatılı kalmak isteyen oğrenciler ise kontenjanlar olcusunde paralı yatılı kalabilirler

2019 Fen Liseleri Tercih Listeleri icin tıklayınız

ogesmebgovtr
Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi

Similar threads

2019 İllere Gore Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019 İllere Gore SBS Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları SBS 2019 İllere Gore Anadolu illere gore anadolu liseleri taban puanları 2019 SBS İllere Gore Anadolu Liselerinin Taban ve Tavan Puanları acıklandı2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
2019 Fen Liseleri Tercih Listeleri, SBS 2019 Fen Liseleri Tercih Listeleri 2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi (OGES) İllere gore Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı 2019 OGES tercih listeleri icin aşağıdaki bağlantıya tıklayınız 2019 Fen Liseleri Tercih...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
2019 SBS İllere Gore Sağlık Meslek Liselerinin Taban Puanları, 2019 sağlık meslek liselerinin taban puanları İllere gore Sağlık Meslek Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı 2019 OGES tercih listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
2019 Oğretmen Liselerinin Taban Puanları, oğretmen liseleri taban puanları 2019 istanbul İllere gore Oğretmen Liseleri 2019 Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayımlandı 2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi OGES İllere gore Oğretmen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
2019 İllere Tarafından Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları, SBS İllere Kadar Fen Liselerinin Taban ve Tavan Puanları 2019 fen liselerinin taban ve tavan puanları 2019 İllere kadar Fen Liseleri Kontenjan Ve Tercih Listeleri yayınlandı2019 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt