Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SBS Kaldırıldı!

SBS Kaldırıldı!
0
175

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Artık SBS Sınavı diye bir sınav uygulanmayacak Milli eğitim Bakanı Nabi Avcı SBS kalkacağını ve dershanelerin ozel eğitim kurumlarına donuşturuleceklerini acıkladı

Cocukların buyuk cilesi ve stresi son bulacak bu mujdeli bir haberSınav nedeniyle cocuların bir sınavla eğitim hayatının buyuk bir bolumunun etkilenmesi durumu artık son bulacak inşallahMilli Eğitim Bakanı Nabi Avcı SBS sınavının kaldırıldığını acıkladıOzel okullar bu sisteme uymak zorunda kalacaklar ayrı sınav yapamayacaklarYazılıların yanısıra 6 dersten bir yılda iki defa snava girilecekTest usulu yapıalcak sınavlarda yanlışlar doğruyu goturmeyecek

SBS sınavları 2019 yılında son kez yapılacak 2019 ve 2019 oğretim yılının sonunda ise SBS sınavı yapılmayacak

ALT :wwwupluploadssbs22482sbs22482ALT

Similar threads

Bundan Böyle SBS Sınavı diye bir imtihan uygulanmayacak Ulusal eğitim Bakanı Nabi Avcı SBS kalkacağını ve dershanelerin özel eğitim kurumlarına dönüştürüleceklerini açıkladı Çocukların büyük çilesi ve stresi son bulacak bu müjdeli bir haberSınav nedeniyle çocuların bir sınavla eğitim hayatının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
8 sınıf oğrencilerinin bu sene son kez gireceği SBS sınavı bilmecesi devam ederken Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı seneye SBS sınavının nasıl olacağı hakkında bilgi verdi Avcı'nın verdiği bilgiler doğrultusunda 2019 SBS sınavı şu şekilde olacak; 2019 SBS sınavı tek sınavlı ve test ağırlıklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
SBS'nin kaldırılmasıyla birlikte SBS sonrasında gelecek yeni sistem nasıl olacak Ortaoğretime geciş sisteminde, 20192019 eğitim oğretim yılından başlayarak 6 temel ders icin 8 sınıfta oğretmen tarafından donemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi merkezi olarak gercekleştirilmesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
2019 sbs sınavı ne zaman 2019 SBS Sınav Tarihi MEB Tarafından Acıklandı 2019 SBS Sınavının Tarihi 2019 SBS Sınavı Ne Zaman Yapılacak? MiEB 2019 sınav takvimi belirlendi Milli Eğitim Bakanlığı ilkoğretim 8 sınıf Seviye Belirleme Sınavı 9 Haziran 2019 de yapılacakİlkoğretim 8 sınıf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
SBS 7 Sınıf Sonucları 2019, SBS 7 Sınıf Sonucları oğren, 2019 SBS 7 Sınıf Sonucları acıklandı 7 Sınıf SBS Sonucları acıklandı 5 Ağustos 2019 SBS 7sınıf Sınav sonucları oğrenme 2019 SBS 7 Sınıf Sonucları icin tıklayınız 2019 SBS 7 Sınıf Sonucları MEB Basın Acıklaması Ortaoğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt