Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SBS Sonuçları Açıklandı

SBS Sonuçları Açıklandı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SBS Sonuçları Açıklandı

SBS Sonuçları Açıklandı 2019

8 sınıflar için 2019 Seviye Tespit Sınavı sonuçları açıklandı

Ortaöğretim Sipariş Verme Puanı (OYP) 196 ve üstü olup tercihte bulunabilecek tüm öğrenciler, sıralama işlemleri için tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek

Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim okulları 8 sınıf öğrencilerinin katıldığı Düzey Belirleme Sınavı, 9 Haziran 2019 tarihinde yurt içi ve yurt dışı imtihan merkezlerinde gerçekleştirilmişti

Bu yıl ilköğretim 8 sınıfı tamamlayarak, sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına devam edecek olan öğrenciler OYP'ye göre yerleştirilecek OYP, öğrencilerin 201020192019 SBS'lerden almış oldukları puanlar, o yıla ait yılsonu başarı puanları ve bu puanların oluşturduğu sınıf puanları doğrultusunda hesaplanıyor

bu nedenle, OYP; öğrencilerin genel başarı sıraları ve yüzdelik dilimlerini gösterir şekilde açıklanacak Öğrenci ve velilerin mektep tercihlerini sıralarken bu durumu göz önünde bulundurmaları gerekiyor

İlköğretim 8 sınıf SBS ve OYP sonuçlarına MEB adresinde ve eMektep veli bilgilendirme' sayfalarından ulaşılabilecek *

Similar threads

SBS 7 Sınıf Sonuçları 2019, SBS 7 Sınıf Sonuçları öğren, 2019 SBS 7 Derslik Sonuçları açıklandı 7 Sınıf SBS Sonuçları açıklandı 5 Ağustos 2019 SBS 7derslik Imtihan sonuçları öğrenme 2019 SBS 7 Sınıf Sonuçları için tıklayınız 2019 SBS 7 Sınıf Sonuçları MEB Basın Açıklaması Ortaöğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
2019 Sbs Atama Takvim 2019 Sbs Yatırma Tarihleri Ortaöğretim Atama Puanı (OYP) 196 ve üstü olup tercihte bulunabilecek tüm öğrenciler, atama işlemleri için tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim okulları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
2019 sbs tercih sonuçları sbs tercih sonuçları 2019 SBS YSeviye Belirleme Sınavı (SBS) atama sonuçlarına tarafından 421 bin 80 kontenjan için 668 bin 117 adayın seçim başvurusu yaptığı işlemlerde, 366 bin 762 aday sisteme dahil orta öğretim kurumlarına esas kayıt hakkı kazandı Düzey Tespit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
2019 Sbs Atama Puanları Nasıl Hesaplanır 2019 Sbs Yerleştirme Puanları Hesaplama Formülü Ortaöğretim sıralama puanı (OYP) nedir? Ortaöğretim Atama Puanı; öğrencinin Fen Liselerine, Sosyal Bilimler Liseleri ile Anadolu türü ortaöğretim kurumları ile daha önce OKS sonuçlarına göre öğrenci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Düzey Belirleme Sınavı'nı (SBS) şampiyon ilköğretim 8 sınıf öğrencileri için 1 Ağustos'ta başlayan seçim başvuru formu süresi, yarın sona eriyor Ortaöğretim Atama Puanı (OYP) 196 ve üstünde olan öğrenciler tercih işlemi yapabilecek OYP'si 196'nın aşağı olan öğrenciler tercihte bulunamayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt