Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

SBS Stresi Can Aldı

SBS Stresi Can Aldı
0
99

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Ankara'da ilköğretim okulu 8'inci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Kibar Kıraç, Düzey Tespit Sınavı'na (SBS) saatler kala ailesine bir anekdot bırakıp, kendini asarak canına kıydı

Mutfak masasının üzerine 'Ben dedemin gittiği yere gidiyorum, benim için ağlamayın, sizi çok seviyorum' yazılmış not bırakan Kibar Kıra'ın sınav öncesi strese girdiği ileri sürüldü

Ankara'nın Mamak İlçesi'ne bağlı Şahap Gürler Mahallesi'nde gecekonduda oturan ailenin 4 çocuğundan ilköğretim 8'inci derslik öğrencisi Nazik Kıraç, SBS'nin yapıldığı Cumartesi günü sabahtan saat 0600'da elektrik kablosuyla kendini odanın tavanına astı

Aile, sınava girecek kızlarını uyandırmaya gittiğinde, sallanan cansız bedeniyle karşılaştı Olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemesinin ardından Kıraç'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı Otopsinin arkasından da Kibar Kıraç'ın cenazesi ailesi göre alınarak toprağa verildi *

858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt