Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sbs tercihleri nasıl yapılacak

sbs tercihleri nasıl yapılacak

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2019 SBS Lise tercihleri nasıl yapılacak
SBS tercihleri nasıl yapılır

2019 yılı SBS (Seviye Belirleme Sınavı ) tercihlerinde ilköğretim 8 sınıfı tamamlayarak, sınavla öğrenci alan ortaöğretim kurumlarına devam edecek olan OYP ’ye tarafından yerleştirilecek

MEB'den yapılan açıklamada;
Bilhassa, Seçim Listesinin bir defa düzenleneceği, sonra ikinci bir seçim veya da ayar işlemi yapılmayacağı, tüm koyma işlemlerinin bu tercihe tarafından yapılacağı dikkate alınarak tercihlerin dikkatle ve özenle yapılması zorunlu görülmektedir denildi

Geçen yıl uygulanmaya başlanan protez liste uygulanmasında yeni bir düzenleme ile okulların yerine geçen kimse tescil listesinde yer alacak öğrenci sayısı artırılmış ve bir öğrencinin ansızın fazla okulun protez listesinde yer almasına olanak sağlandığı belirtildi

Öğrenci velisi tarafından sıralama işlemleri için tercihler 8–20 Temmuz 2019 tarihleri aralarında azami 12 tercih almak üzere TC Millî Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi ya da :eokulmebgovtr internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerindeki okulların tercih kodlarına tarafından bireysel olarak elektronik ortamda yapılacak *

Similar threads

2019 Sbs Atama Takvim 2019 Sbs Yatırma Tarihleri Ortaöğretim Atama Puanı (OYP) 196 ve üstü olup tercihte bulunabilecek tüm öğrenciler, atama işlemleri için tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi çerçevesinde, ilköğretim okulları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
2019 SBS Lise tercihleri nasıl yapılacak SBS tercihleri nasıl yapılır 2019 yılı SBS (Seviye Belirleme Sınavı ) tercihlerinde ilkoğretim 8 sınıfı tamamlayarak, sınavla oğrenci alan ortaoğretim kurumlarına devam edecek olan OYP ’ye gore yerleştirilecek MEB'den yapılan acıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
Düzey Belirleme Sınavı'nı (SBS) şampiyon ilköğretim 8 sınıf öğrencileri için 1 Ağustos'ta başlayan seçim başvuru formu süresi, yarın sona eriyor Ortaöğretim Atama Puanı (OYP) 196 ve üstünde olan öğrenciler tercih işlemi yapabilecek OYP'si 196'nın aşağı olan öğrenciler tercihte bulunamayacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
2019 SBS Atama Sonuçları SBS 2019 Sıralama sonuçları OYP ile öğrenci alan okulların sıralama sonuçları 26 Temmuz 2019 tarihinde MEB ve Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi adreslerinde bildiri edilecek Öğrenciler TC kimlik numarası ve okul numarasıyla netice bilgilerini öğrenebilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
2010 SBS Ilave Kontenjanlar 2010 Sbs Ek Sipariş Verme Tarihleri 2010 ÖssLys Ilave Yerleştirme Tarihleri 2010 SBS Ek Koyma 2010 SBSde Ilave Yerleştirmeler 511 Ağustosta Ortaöğretim düzeyinde yapılan Düzey Belirleme Sınavının 2 yerleştirmeleri için seçim başvuruları 511 Ağustos tarihleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,917Kullanıcılar
ErkanzglSon üye
Üst Alt