Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

sbs tercihleri nasıl yapılacak

sbs tercihleri nasıl yapılacak
0
240

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 SBS Lise tercihleri nasıl yapılacak
SBS tercihleri nasıl yapılır

2019 yılı SBS (Seviye Belirleme Sınavı ) tercihlerinde ilkoğretim 8 sınıfı tamamlayarak, sınavla oğrenci alan ortaoğretim kurumlarına devam edecek olan OYP ’ye gore yerleştirilecek

MEB'den yapılan acıklamada;
Ozellikle, Tercih Listesinin bir kez duzenleneceği, daha sonra ikinci bir tercih veveya duzeltme işlemi yapılmayacağı, tum yerleştirme işlemlerinin bu tercihe gore yapılacağı dikkate alınarak tercihlerin ozenle ve dikkatle yapılması gerekli gorulmektedir denildi

Gecen yıl uygulanmaya başlanan yedek liste uygulanmasında yeni bir duzenleme ile okulların yedek kayıt listesinde yer alacak oğrenci sayısı artırılmış ve bir oğrencinin birden fazla okulun yedek listesinde yer almasına imkan sağlandığı belirtildi

Oğrenci velisi tarafından yerleştirme işlemleri icin tercihler 8–20 Temmuz 2019 tarihleri arasında en fazla 12 tercih olmak uzere TC Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi veya :eokulmebgovtr internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerindeki okulların tercih kodlarına gore bireysel olarak elektronik ortamda yapılacak

Similar threads

SBS Lise Tercihleri Nasıl Yapılacak 2019 sbs lise yerleştirme Oğrenci velisi tarafından yerleştirme işlemleri icin tercihler 0820 Temmuz 2019 tarihleriarasında en fazla 12 (on iki) tercih olmak uzere TC Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi veya :eokulmebgovtr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
2019 Sbs Yerleştirme Takvim 2019 Sbs Yerleştirme Tarihleri Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunabilecek tum oğrenciler, yerleştirme işlemleri icin tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
2019 SBS Tercihleri Nasıl Yapılacak 2019 SBS Tercih Yapma SBS sonucları acıklandı ve tercihlerin heyecanı başladı SBS yerleştirme puanı ya da başka bir adıyla ortaoğretim yerleştirme puanı ( OYP ) ile Meslek Liseleri Anadolu Meslek Liseleri, Anadolu lisesi ve diğer liselere yerleşmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
2019 SBS Yerleştirme Sonucları SBS 2019 Yerleştirme sonucları OYP ile oğrenci alan okulların yerleştirme sonucları 26 Temmuz 2019 tarihinde MEB ve Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi adreslerinde ilan edilecek Oğrenciler TC kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuc bilgilerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
2019 ogesmebgovtr 2019 Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi (OGES) Tercih Başvuruları 20192019 oğretim yılı icin Ortaoğretime Yerleştirme Puanına (OYP) gore oğrenci yerleştirilecek olup sonuclar aynı oğretim yılı icin gecerli olacaktır Sınavla oğrenci alan okul turlerine, OYPsi 196 ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt