Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Sbs Tercihleri Nasıl Yapılır

Sbs Tercihleri Nasıl Yapılır
0
106

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 SBS Tercihleri Nasıl Yapılacak

2019 SBS Tercih Yapma

SBS sonucları acıklandı ve tercihlerin heyecanı başladı SBS yerleştirme puanı ya da başka bir adıyla ortaoğretim yerleştirme puanı ( OYP ) ile Meslek Liseleri Anadolu Meslek Liseleri, Anadolu lisesi ve diğer liselere yerleşmek isteyen adaylar 8 – 20 Temmuz 2019 tarihleri arasında tercih formlarını doldurarak başvurularını yapacaklar

TElektronik ortamda tercih yapacak veliler, tercihleri

http:wwwmebgovtr ,

http:eek:gesmebgovtr veya

:eokulmebgovtr

internet adreslerinde yayımlanan tercih listelerindeki okulların tercih kodlarına gore bireysel olarak yapacak

Tercih suresi 12 gune yayılmış durumda adaylarımızın dikkatli duşunerek en gec 20 Temmuz ssaat 17:000′ye kadar tercihlerini yapmaları gerekmektedir

Tercih suresi 20 Temmuz Carşamba gunu saat 17:00′de sona erecek

SBS Tercih Sonucları 26 Temmuzda acıklanacak

Similar threads

2019 Sbs Tercih Sonucları Tarihi 2019 Sbs Tercih Sonucları Acıklanma Tarihi SBS sonucları acıklandıktan sonra adayları ikinci bir maraton bekliyor, o da tercih maratonuSBS yerleştirme puanı ya da başka bir adıyla ortaoğretim yerleştirme puanı ( OYP ) ile Meslek Liseleri Anadolu Meslek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
2019 SBS Lise tercihleri nasıl yapılacak SBS tercihleri nasıl yapılır 2019 yılı SBS (Seviye Belirleme Sınavı ) tercihlerinde ilkoğretim 8 sınıfı tamamlayarak, sınavla oğrenci alan ortaoğretim kurumlarına devam edecek olan OYP ’ye gore yerleştirilecek MEB'den yapılan acıklamada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
SBS Lise Tercihleri Nasıl Yapılacak 2019 sbs lise yerleştirme Oğrenci velisi tarafından yerleştirme işlemleri icin tercihler 0820 Temmuz 2019 tarihleriarasında en fazla 12 (on iki) tercih olmak uzere TC Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi veya :eokulmebgovtr...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
2019 Sbs Yerleştirme Takvim 2019 Sbs Yerleştirme Tarihleri Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunabilecek tum oğrenciler, yerleştirme işlemleri icin tercihlerini 18 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapabilecek Ortaoğretim Kurumlarına Geciş Sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
2019 Oyp Yerleştirme Sonucları 2019 Oyp Yerleştirme Sonucları Ne Zaman SBS sonucları bugun acıklandı Bundan sonraki adım tercihlerin yapılması Buna gore Ortaoğretim Yerleştirme Puanı (OYP) 196 ve ustu olup tercihte bulunan tum oğrenciler yerleştirmeye katılabilecek Yerleştirme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt