Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SBS ve ÖSS Tarihleri Belli Oldu

SBS ve ÖSS Tarihleri Belli Oldu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İlköğretim ve lise öğrencileri için büyük tartı içeren merkezî sınavların tarihleri muhakkak oldu
Buna kadar her sene 1,5 milyon civarında öğrencinin girdiği Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) 14 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek
Yabancı Dil Sınavı'nın ise 21 Haziran'da yapılması bekleniyor Ulusal Eğitim Bakanlığı da geçen sene 6 ve 7 sınıfların Seviye Belirleme Sınavlarını (SBS) haziran sonunda yaparken, bu yıl erkene aldı
Bakan Hüseyin Çelik'in onaylamasının ardından yürürlüğe giren sınav takvimine göre, 8, 7 ve 6 sınıfların SBS'leri sırasıyla 6, 7 ve 13 Haziran'da yapılacak
Öte Yandan 8 Eylül 2008'de başlayan 2008 eğitimöğretim yılının birinci dönemi 23 Ocak 'da sona erecek Öğrenciler ve öğretmenler 26 Ocak6 Şubat arasında yarı yıl tatili yapacak İkinci dönem ise 9 Şubat 'da başlayacak 2008 öğretim yılının son ders zili ise 12 Haziran 'da çalacak *

858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt