Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

SC

SC
2
96
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
64
F-D Coin
95
Selamün aleyküm bana korku sc lazim nasi diye soruyonuz normal bisey. siteye girince bagirma sesi ve foto koycam yanıp sönen

tg: @furkn0013
Merhaba Dostum Senini İçin Yarın Discden Çıkarırım Alt Yapısı Vardı. İyi Forumlar :)
Discord: worex_ezz

furknrat

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
69
Merhaba Dostum Senini İçin Yarın Discden Çıkarırım Alt Yapısı Vardı. İyi Forumlar :)
Discord: worex_ezz
teşekürler dostum ama halettim yakında paylaşırım buradada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Selamun aleykum, hayirli aksamlar arkadaslar, siteye yeni uye oldum Ast ben kendim turkiyede kalmiyorum yazma seklim birazcık olağandışı gelebilir Yurtdisindanim Sorunlarima cagre ararken google amca burayi tanımlama etti Bir kac sorum olacakti, belki sizin yardiminiz dokunur bana Nasil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Suç Oluşturan Nefret Elini çek sesini kes suç oluşturan, Mikrofonda geldi iste senin karsina Gözyasina bakmaz acimaz sana, Bana alisman lazim artik bende varim Plakasi korku ezip geçen otomobil, Bilmiyorum nereden geldi sana bu para Bana hesap sormaya kalkmasin kimse; Ezip geçen arabanin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
kadınlara selam verip almak, kadınlara selamlaşmak Sual: Tanımadığımız kadınlar, telefonla ya da dükkanımıza girince selam veriyorlar Bunların selamlarını elde etmek günah mıdır? YANIT Günah değildir Selamlama; emniyet, rahatlık, selamet, afiyet, uzlaşma, rahat, kurtuluş gibi manalara gelir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Şeytan Şimdi Oturum Açtı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Ibölüm; Küçük Savaş Üstümüze düşmeyen bomba ancak kelimelerimizi acıtır… içimizde gezinen o acı bilinçsiz, alışkanlık hücreleri tarafından hemen yenilenir ve onarılır, birkaç dakika sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
İki melek,yeryüzünde neler olup bittiğini öğrenmek istemiş ve bu arzularının kabulü için Allah’a niyazda bulunmuşlar En günahkar kullarının bile dualarını kabul eden Rabbimiz,onları da kırmamış ve melekler,biri uzun diğeri orta boylu bir insan kılığına sokulduktan sonra,ellerine dünya malı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,510Konular
980,871Mesajlar
30,718Kullanıcılar
Üst Alt