Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Scarlet Nexus İki Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda

Scarlet Nexus İki Yeni Oynanış Videosuyla Karşımızda
0
57

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
content_60893d362d42f_71347.jpg

Bandai Namco geçtiğimiz günlerde benim de merakla beklediğim aksiyon RYO'lardan biri olan Scarlet Nexus'tan iki yeni oynanış videosu yayınladı.

Code Vein'i anımsatan grafikleriyle dikkat çeken Scarlet Nexus'ta Yuito Sumeragi veya Kasane Randall rolünde oynayacak ve OSF adlı birimin bir üyesi olarak işgal altındaki New Himuka şehrini bu işgalden kurtarmaya çalışacağız. Oyunun hikayesini iki farklı karakterin perspektifinden tecrübe edeceğiz ve hikayeyi tamamen anlamak için her ikisiyle de oynamak gerekecek.

Scarlet Nexus'u, Tales of Vesperia'yı geliştiren ekibin kurduğu yeni stüdyo geliştiriyor.

Scarlet Nexus, 25 Haziran'da PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series için çıkacak.

Similar threads

PC, PS4, Xbox One, PS5 ve Xbox Series için yayınlanacak olan Scarlet Nexus'un çıkış tarihi 25 Haziran 2021 olarak açıklandı. Oyunda Yuito Sumeragi veya Kasane Randall rolünde oynayacak ve hikayeyi bu iki farklı karakterin perspektifinden tecrübe edeceğiz. Bu iki karakterin farklı deneyimleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Bandai Namco, Scarlet Nexus'un açılış videosunu paylaştı. Bunun bir oyunun açılış videosu olduğunu bilmeseniz hemen ardından dizinin bölümüne geçileceğini düşünürsünüz, müziğiyle, çekimleriyle tam bir anime esintisi yaşatıyor video. Bu videoda Japon rok grubu The Oral Cigarettes'in "Dream in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Scarlet Nexus hakkında Eren’le konuşurken bana animesinin ilk bölümünün yayınlandığını, üstüne bir de lore videosu paylaştıklarını söylemiş, “belki incelemede yardımı olur” demişti. Ben bir oyunu oynamadan önce yok anime izleyeyim, yok hikâyesini okuyayım gibi şeyleri gerçekten anlamsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Nihayet uzun zamandır beklediğimiz an geldi ve Elden Ring'in oynanış fragmanını tüylerimizi diken diken olmuş bir halde seyrettik. Hatırlarsanız bu fragmanın bazı kısımları daha önceden patates kalitesinde sızmıştı, yani aşağı yukarı ne bekleyeceğimizi biliyorduk ama fragmanın son hali...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Tales serisiyle ilişkim ilginç başladı. İlk keşfettiğim JRYO olmamasını geçtim, ilk keşfettiğim sıra tabanlı olmayan JRYO bile değil kendileri. Ama ne zaman bir Tales oyunu oynasam nostaljik bir his kaplıyor beni. Dragon Quest gibi bir nevi aslında bu konuda; JRYO’ların iyi ya da kötü tüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,515Konular
981,014Mesajlar
30,819Kullanıcılar
ZyrDaSon üye
Üst Alt