Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Schumacher vazgeçti

Schumacher vazgeçti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Formula 1'de 7 kere dünya şampiyonluğu bulunan efsanevi pilot Michael Schumacher'in, boyun ağrıları sebebiyle Ferrari için yarışmaktan vazgeçtiğini açıklaması üzerine, İtalyan pilot Luca Badoer ile anlaşıldı

Ferrari'den yapılan açıklamaya tarafından, 23 Ağustos'ta İspanya'nın Valencia kentinde yapılacak Avrupa Grand Prix'sinde yarışması beklenen Schumacher'in, yarıştan çekildiğini açıklaması üstüne, İtalyan Badoer ile sözleşme yapıldı

Schumacher de kişisel internet sitesinde yaptığı açıklamada, Şubat ayında ağır bir motosiklet kazasında başlayan ve Mugello'da Ferrari aracıyla yaptığı antrenman esnasında tekrar ortaya çıkan boyun ağrılarını, hiçbir tedaviyle geçiremediğini belirtti Deneyimli pilot, ''Belli bir süreliğine de olsa, her tarafta yarışmayı yerine getirmek için her türlü çabayı harcadım, ama maalesef başarılı olamadım'' ifadelerini kullandı

Tıbbi olarak hiçbir tedavi yönteminin başarılı olamaması nedeniyle bu kararı aldığını belirten Schumacher, ''Kendim de büyük hayal kırıklığına uğradım Bana inanan Ferrari ekibi ve taraftarlarım için de fazla üzülüyorum'' dedi

Schumacher, Macaristan Grand Prix'sinin koyma turunda başına ve sol gözüne çelik yay isabet ettikten sonra lastik bariyerlere çarparak yaralanan Brezilyalı pilot Felipe Massa'nın yerine, geçici olarak İtalyan takımıyla anlaşmıştı *

858,496Konular
981,871Mesajlar
29,912Kullanıcılar
hizanixxxSon üye
Üst Alt