Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Script arıyorum

Script arıyorum
1
114
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deneme65

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
71
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Rezidans Script bir çok bildiğimiz scrpttir önceden pub edilen eksikler tamamlanmış içinde rahat kullanabilirsiniz shell yoktur Görmedim Siz Göz gezdirin İyi Kullanımlar. Virus Total https://dosya.co/hvsl4vjdtnty/rezidanseditlenmiş.rar.html Dosya burdan acılmıyorsa virustotalden alın. Daha...
Cevaplar
2
Görüntüleme
243
  • Kilitli
Selamün Aleyküm ,Tavşancık Scriptinde Normalde Multi Atardı Pub Olan Scriptte Multi Atmıyo Fakat Multi Girdiğinde Hata Vermesi İçin Gerekli Kodlar Yazılı Scripti Bilen Yardımcı Olabilecek Biri Varsa Çok İyi Olur.
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
  • Kilitli
Pek çok yabancı hack forumunun hacklenmesine neden olan bir açık şu anda MyBB içerisinde (bu forumunda kullandığı script) bulunmakta, mybb geliştiricileri açık hakkında bir bilgileri yok halen ve fixlenmemiş durumda, açık ise çeşitli yerlerde 5-10k dolar arası gibi uçuk bir fiyata satılmakta. ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
  • Kilitli
Merhabalar bugün kendi yapmış olduğum ddos attack kodlarını pub hale getiriyorum. Forumda tek dönen konunun panel, script gibi şeyler olmaması için yapıyorum. Umarım bu forumda panel ve script dışında gerçek hacking / hacking toolslara dair birşey döner. Sizde bu konuda yardımcı olmak...
Cevaplar
76
Görüntüleme
957
  • Kilitli
Sa Arkadaşlar ben pyscho elimde vds var vds karşılığı sc arıyorum güzel nadir açıkısz script olursa mühteşem olur bana ulaşmanız için dc pyschosql
Cevaplar
1
Görüntüleme
327
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt