Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Script ile Api birleştirme

Script ile Api birleştirme
1
75
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
Sa Arkadaşlar ben pyscho elimde vds var vds karşılığı sc arıyorum güzel nadir açıkısz script olursa mühteşem olur bana ulaşmanız için dc pyschosql
Cevaplar
1
Görüntüleme
328
  • Kilitli
Merhaba forumdas sakinleri elimde sağlam , kaliteli görünen telegram apili instagram phising script var. scriptin yanında kurucu geçme method ,mail taslak ,mail basma ,wp basma, dm basma programı verilecektir. almak isteyen, merak ettikleriniz olursa telegram @creyz1e
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
  • Kilitli
ladexs.shop hackleyip scsini çektiğim bir sorgu paneliydi ancak kapandı, öncellikle yapmanız gerekenler: XAMPP'ı kurarken adını xamppx yapıp C:\ ye kurun yoksa çalışmaz bu sc üşendim içindeki xamppx'i xamppa çevirmeye neyse işte. İçinde api Uyarı: SC tamamen açıklıdır, sorgularda ve loginde sql...
Cevaplar
18
Görüntüleme
588
  • Kilitli
Öncelikle Selamün Aleyküm Rezidans Script : İndir kayujxnisanxd zip https://www.virustotal.com/gui/file/65d7c6dab5a5181c117574fda9e6b9f537ac21a8bfc0a8e9f2d217bce281371f Virüs Total Linki İyi Kullanimlar Script De Shell Var htdocs içinde indexin altında onu silin + api/ bazılarının içinde var...
Cevaplar
11
Görüntüleme
1K
  • Kilitli
Elimde url olarak api var fakat nasıl bağlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz. Dc: sanalno1
Cevaplar
2
Görüntüleme
104
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt